the eiffeltorn

Skoja bara, orkar inte skriva om tågluffen. Får helt enkelt försöka hålla mig osenil, och har ni några frågor så kan ni ju typ ringa. 


Resans snyggaste bild förövrigt: 


Over and out

da TRUTH

Någon gång så vet jag att jag måste ta mig tid och skriva en resumé av tågluffen. Jag vill att det ska finnas en som jag själv kan klicka in och läsa. Kommer, men inte nu för jag orkar inte skriva en än. 

Sen jag kom hem har jag iallafall gått ut i Sverige för första gången (fyllde ju 18 där borta), umgåts med Salem, Caroline, Nicole, Colin, Seline, Linus, Madre och Wintana, badat i "regnet", gått på promenad i R-E-G-N-E-T, sett på Harry Potter etc etc. Senare idag ska jag in till Stockholm för att försöka hitta en väska (helst en grön, villl verkligen ha en grön väska!!!!!!!), ett par roliga (färgglada eller mönstrade) converse, allmänt fina och annorlunda toppar och en rolling stones t-shirt. Fett intressant.

Aja, snart lägger jag ner bloggandet. Känner att det inte är för mig lägre. Blir ett inlägg om tågluffen, sen säger jag adjö till er mina cybervänner. Pussar!



RSS 2.0