1 + 1 = ... 452?

"Imorn ska jag till tandläkaren och måste åka en halvtimme tidigare än vanliga tisdagar. Om jag då går upp en kvart tidigare så bör jag hinna tvätta håret oxå..."

ASSÅ förstår ni hur korkar jag är?! Jag hinner alltså i vanliga fall inte tvätte håret på morgonen, men om jag har en kvart mindre på mig, DÅ kanske jag hinner? Herregud. De läskiga är att detdär va lite självklart för min som 1+1=2 igårkväll. De va nu när jag vaknade som jag insåg hur brottom jag har och vilken jävla idiot jag är!!!!


-------------------
Update....:
AHMEN FYFAN! HAHA stryk de jag skrev nyss, jag är inte bara idiot, utan dubbel idiot.
Jag har en timme mer på mig än vad jag tänkte nyss. Nu går jag o tvättar håret...

BRÖÖL

Ouuuuuf, idag efter skolan har jag chillat GALET. Jag drack 2 feta glas oboy + sprutgrädde (hehohohihi) efter maten, så jag blev så tjock att magen hängde enda ner till golvet! Typ. Ska snart försöka lägga mig, för jag är trött som en myrslok!! Och imorn är det tandläkartid och grundämnen (inte kemiska grundämnena, men ni vet.. Svenska, engelska och matematik).. TAGGA. Fast näe.

Shit asså jag är inte i blogg-skick. Helt osammanhängande asså. Need sleep.

thats what she said!

Jag - Hade ni bara två saker o väjla på?!
Stork - Mmm..
Jag - Aha.. Vi hade sex :D

...................

avkoppling när den är som bäst

Idag slutade jag skolan 12 (däremot började jag kl 8, så jag är trött som ett svin). Nu är de dags för lite välförtjänd avkoppling och lunch! The Incredebles och lite typisk svensk husmanskost (köttbullar med pasta o masssssa ketchup!) (typ flashback från 8an/9an när jag åt det varje dag till middag. Jag tog slut på ett sånt där enormt mammas köttbullar-paket i veckan utan någon som hellst hjälp!!). FIIFAN va gott de ska bli..
Jag hann inte med frukost imorse, så jag är hungrig som en varrrrrrrrrg! Hehe!..



Aj lövv Dissni!

På tal om någonting förresten! Ketchup med mindre socker o salt är mycke äckligare än vanlig!! Fast ah, de är ju iaf bättre än den gången jag åt ketchup som va 6 månader gammal.... --> LÄNK

en bild säger mer än tusen ord ♥



Det här är vad jag har gjort idag

sexual-release-expression-guy

Typ cha!
Idag har jag varit med en viss Salamikorv (även kallad Salem). Vi drog in till stan, jag köpte ett rutigt matte-block till skolan för en tia, sen drog vi till Rådis och tåg en lååång chiiiill fika på Espresso House! It was yummeeey and myseeey! Sen drog vi hem till mig, lyssnade på musik och pratade och spelade även lite kort mot slutet. Hon drog hem för en liten stund sen, så nu är jag alone och uttråkad.

AAAAAAAASINTRESSANT inlägg, men vem fan bryr sig?
Kan piffa upp de lite med en skitsnygg bild.

This is a lego gubbe som ska ta självmord.

Btw så va de en snubbe på tåget (som jag kallade för sexual-release-expression-guy, av uppenbara skäl) som satt och ASGARVADE åt mig och Salemo när vi satt och snackade högljut om allmänt skitkonstiga saker. Funneeeey.

blodgrupper och ögonfärger

Igår på matten löste jag ett tal som hade med blodgrupper o göra, och inatt så drömde jag att jag hade en jätteovanlig blodgrupp, så jag fick massa betalt för att donera blod! När jag vaknade så började jag skrika på mamma att jag vill veta vilken blodgrupp jag hörde till (ju ovanligare desto bättre och coolare!!), men hon visste inte! Efter att ha nojat över det i typ en timme så kom jag på att de inte gör så jättemycket om jag har en vanlig eller ovanlig blodtyp, och vet ni varför?

För jag har världens ovanligaste ögonfärg.
Då mådde jag genast mycke bättre!



Enligt wikipedia är gröna ögon den ovanligaste ögonfärgen.
Bara 1-2% av jordens befolkning har det!

(Jag har inte redigerat färgen på ögonen, bara gjort allt runt om svart vitt på bild 2)
(Färgen ser väldigt olika ut i olika ljus)


tattoo

En sak som jag stör mig på är folk som tatuerar in saker som inte har någon betydelse, mening eller tanke bakom sig. Speciellt när tatueringarna är fula. Tillexempel, feta blomsterkvistar på mage, rygg och armar. Eller ben för den delen.

Bild exempel:




DETÄRINTEFINT!

Eller det är mig åsikt iallafall. Det finns många tabu'n när det gäller tatueringar (namn [ens barns namn kan vara ett undantag], tattoos i ansiktet, trampstamp, och obetydliga saker (typ blommor eller fjärilar) som man bara har för man tycker det är "fint" just i stunden. Då ångrar man sig). Men jag förstår verkligen inte hur man kan tycka de är snyggt att tatuera in värsta feta grenen på armen eller längst magen osv. Näe.
Asså bild nummer tre är nästan äckligt ful tycker jag. Uääähk.

Fast tatueringar kan ju vara jävligt snyggt oxå! Jag överväger..... hmmm.. heheh.

GAAAYLORD!

Idag köpte jag äntligen en välbehövd almanacka, en såndär som man gör egen framsida till. När jag kom hem så kände jag behovet av att fixa en framsida oxå...
Och då kröp mitt alterego Josefine Von Gaylord fram.



Shit asså, dehär är ju sjukt pinsamt och väldigt väldigt väldigt fantasilöst. Hjärtan, blommor och en regnbåge lixom?! Näe fyfan, måste ta mig tid att göra en ny framsida i helgen alltså. (Räven med en fet sticka i tassen är en gammal kreation som jag gjorde på någon lektion i mitten av nian. Den älskar jag, så den blir nog kvar på den nya framsidan. Den satt i skåpet i 9an och jag hade den i plånboken hela 1an!)

Over and out ♥

SÅ JÄVLA BRA!! KNARKART'!



Varsågoda ;)

josse ♥ tha stage!


(Jag och Julius som Nirvana och Carl-Magnus i 9ans produktion)

Att stå på scenen.

Jag kan inte förklara hur mycket jag saknar den där känslan! Precis innan man ska göra sin debut på scenen o man är så jävla nervös, men så sjukt otroligt taggad! Åh vad jag älskar de! Jag har alltid varit en sån person som velat upptråda både hemma och i skolan.. både sång, dans och teater! När man är på scenen asså, man behöver inte vara sig själv! Man kan vara vem som hellst!! Man kan vara balla Beyonce som sjunger och shakear asset, eller blyga Karin i 7a som är hemligt kär i skolans snygging, eller högljuda Anna som ogillar matematik och sälar, eller Martin som är 23 och transvestit. Alltså ni förstår!.. Jag har sjungit och dansat inför skolan o framför stoora publiker på kulturum så länge jag kan minnas, och spelat upp teater för massssssssa folk senare i högstadiet! Känslan är oslagbar. Nu går jag på gymnasiet och har inte tid med att göra sånt på fritiden, och eftersom jag går samhällskunskap så är det närmsta jag kommer något liknande estetisk verksamhet (som bara varar i en enda termin). Så tråkigt tycker jag!! Känner mig så jävla gammal. Jag har typ upplevt dedär för sista gången.
Så jävla synd. Så jävla dåligt. Så jävla deprimerande.

Take me to the fucking stage.

square

Okej, dagen va chilligare än förväntat. De värsta va att gå upp, men annars så har de varit en helt okej dag! Först hade vi 2 st Carl-lektioner (hade btw kultur- och idéhistoria med typ halva naturklassen = kul!), sen svenska och efter det lunch. Jag bestämde mig för att inte äta, så jag drog till ICA men Julius istället. Han bjöd mig på en square (världens godaste ever, jag överdriver inte, som jag åt i London hela tiden!!) och sen drog jag tillbaka o va med Nadja och Jenny. Vi gick runt i Sollentuna C och letade efter leggins och body butter till Nadja! Sen hade vi ännu en Carl-lektion (omg, tre på en och samma dag, helflippat), och sen slutade vi (hade ju ingen franska idag!)!


Min lunch!! ♥♥♥♥♥ (tänke att jag kan ju lika gärna visa den så ni slipper ett tråkigt bildlöst inlägg!) ;)

För er som inte har läst min förra blogg så är Carl min historie- och samhällslärare (och han har mig även i kultur- och idéhistoria numera), och han har minst sagt inte varit en favorit hos mig. Nu känns det mycket bättre faktiskt!! Har honom mest i halvklass (då vi bara är 11 pers) nu, eftersom klassen har delats upp i sam sam och sam ekonomi! Jag är mycke bättre i en mindre klass, haha! Men ja, de är najs iallafall, och jag har ingenting emot honom nu längre! :D

Ahmen de va väl allt! CIAO!

torsdagar

Torsdagar är den nya onsdagen, dvs hat-dagen.

This is why:

06.23 - Uppstigning
07.17 - Går till bussen
07.34 - Tåget avgår från Märsta
07.55 - Tåget anländer i Sollentuna
08.00 - Kultur- och idéhistoria börjar
09.10 - Kultur- och idéhistoria slutar
09.15 - Historia börjar
10.30 - Historia slutar
10.35 - Svenska börjar
11.45 - Svenska slutar
(2½ timmars håltimme/lunch)
14.15 - Samhällskunskap börjar
15.30 - Samhällskunskap slutar
15.45 - Franska börjar
16.50 - Franskan slutar, och det gör även jag för dagen.

(Just imorgon slipper jag iofs franskan, men det är ändå en olidlig dag)


Jag är alltså i skolan från kl 8 på morgonen till kl 5 på eftermiddagen. Det är 9 timmar.
FML.

osmarta jövla ettor

Tydligen tror ettorna att dom är smarta bara för att Stefano inte har bil. Men sen, då jäääävlar! När han skaffar bil, då kan dom fan inte gå o tro att dom är smarta längre!!!



Jag typ asgarvar åt mig själv. HAHAAHAAAAAAAAAAA så skööön!

ring-fetish


Jag har runt 18347291st ringar, men dessa är typ mina ultimata favoriter!!!

Från vänster:
Uggleringen - Omg typ så jävla cool! Älskar!!! Köpte den i London på någon random skoaffär!
Bautamegastoraringen - Oxå köpt i London på New Look. SÅ JÄVLA BAFFIG!
Gamla favoriten - Den här köpte jag på Gina för något år sen, i startepoken av min ring-fetish!
Nya favoriten - Min nyaste ring! Köpte den på Glitter för en vecka sen eller så. Älskar den!!
Vintage - Den fiiinfina rosen fick jag av Carro, som hon köpte för x antal år sen. Litelite för liten, men de skiter jag i, jag trycker på den ändå. Super fin! + den är i silver så man kan tvätta händerna med den på (y)!!
Diamantdroppe-ringen (?) - Oxå från London, New Look. Grymt. Gallar't! Fast jag skulle tagit mig tid att leta fram en mindre storlek. Den är nämligen i största laget..

Ah asså, jag älskar det.
Pusshej pårej ;)

yesterdaaay


Igår fick jag min första läxa i 2an. Matte B! Jag gjorde läxan direkt när jag kom hem (gu' så duktig man är!) ;) De var inte speciellt svårt, så om hela B kursen är såhär lätt så klarar jag MVG galant (förutom att jag vet att de kommer bli så jävla mycke svårare.. Men jag ska ha MVG ändå!!!!!)


Jag och Salem drog till Kista C för lite shopping! På vägen dit så vare väääärldens regnbåge mellan Märsta och Rosers! HELT OTROLIG! Min kamera är värdelös, och fångade upp kanske en femtedel av hur coolt de va. Jag råkade skrika på tåget.. Hehe, löjlig man är. Jag va som killen i denhär ---> videon!

"i'll be back"



Hhahah! Arnold, då och "nu". Hett värre. Aa, fast näe.
Makalöst att badbyxorna har hållt så länge iallafall!

Nu säger jag hejdå datorn och HEJ RACHAEL RAY.
Plumsa sött kära bloggläsare :*

23.00 på ZTV

OOOOOH, jag är en sån jävla tönt, men alltså ÄLSKA RACHAEL RAY!
Nu har dom börjat visa de på ZTV på kvällarna! De brukar gå 9.25 på 3an på vardagar, men de hinner man ju inte se när man har skola och allt!! Det här är prima!!! Gjorde upptäckten av detta igår, och det visas även ikväll! Hoppas de visas varje kväll föralltid!


Hon är fan skön.

Don't judge me.

2cool4school

UUUH, snart börjar min första skoldag. Jag gick upp halv 8. Känns helfel.


Jag kommer sakna mitt låååånga häääärliga sommarlov!
It was the best! (haha, internt!)

adidas

Jag gick in på adidas hemsida nyss, och möttes av detta i menyn;


..Sannerligen underligt. Jag kanske är helt fel ute, men sen när är kvinnor en sport


(BTW så är "adidas" ett helt fantastiskt ord att skriva på datan! TESTA!)

Seline Alicia Nicole

Idag har jag varit med om någonting som förmodligen aldrig kommer hända dig.
Jag tar det från början.
(Varning för lååååångt inlägg)

Jag hade ställt min väckarklocka på 08.01. Ungefär klockan halv 8 började min mobil ringa. Och den ringde, och ringde, och ringde. De va Carro. "Men vafan låt mig va kvinna, jag har 20 minuter kvar o sova!!!" tänkte jag och tryckte rödlur gång på gång. Precis när jag lagt på luren 5e gången kommer jag på att hon förihelvete är höggravid! Snabbt som fan skyndar jag mig upp ur sängen och ringer henne. "Om du vill vara med på förlossningen bör du ta dig hit snart." säger hon. "Jag tar 8 bussen" säger jag. Då är klockan kvart i 8 och jag är nyvaken. På 15 minuter hinner jag klä på mig, äta frukost, sminka mig, platta håret, packa en väska och skriva en status på facebook. 10 över 8 kommer jag innanför dörren hos Carro. Mamma är där (för att passa Nicole och Colin), men Anders sitter i bilkö i Farsta eller Älvsjö eller något sånt. Jag går in till Carro, som precis börjar få riktigt jävla skitont. Mamma ringer 112 efter en ambulans, då Anders inte kan skjutsa oss till sjukhuset, sen ber hon mig att gå ut på balkongen och titta efter ambulansen. Halv 8 (snabba puckar!) kommer dom fram till oss. Jag är inne hos Carro ett tag, men jag vill inte vara ivägen för ambulanskillarna, så jag går ut och pratar med Nicole och Colin för att lugna ner dom. Helt plötsligt kommer mamma utspringandes från rummet och skriker "Josefine, kom hit, du måste de dethär!! HON FÖDER!!!" Jag springer in i sovrummet, och ser precis hur dom fifflar ut en miniliten tjej och hör små små bäbisskrik. Jag står helt förbluffad i några sekunder och bara stirrar. När jag lyckas sammla mig springer jag efter kameran, knäpper ett kort, ringer Anders, och går sedan för att hämta Nicole och Colin som sitter i vardagsrummet med ögon fyllda av glädjetårar. "Kom så ska ni få träffa eran lillasyster" säger jag, och vi går in i sovrummet tillsammans. Under tiden har ambulanskillarna hämtat in båren, och Carro och bäbisen får lägga sig på den. Jag roffar åt mig alla väskor och vi går ut till ambulansen. Mamma stannar med Nicole och Colin, medans jag hoppar in i framsätet av ambulansen, och sen drar vi iväg! Dom använde till och med sirenerna och blåljusen (lite häfftigt tyckte jag, hehe)! När vi kommer fram till sjukhuset är det dags att klippa navelsträngen, "Vill du göra det Josse?" frågar Carro, och jag typ hoppar upp från stolen och springer fram. Jag klippte en navelsträng idag. Hur många kan säga de?! Efter det får vi sitta och beundra den lilla lilla bäbben, och efter ett tag kommer Anders in och joinar oss i beundrandet. Dom väger och mäter henne lite, och ger henne någon spruta osv. Jag och Anders blir hungriga, åker till burger King och äter och tar en snabb titt på domkyrkan, och sen tillbaka. Efter några timmar får vi åka hem igen, där vi möts upp av Nicole, Colin och mamma som alla vill hålla i och ta på bäbisen. Nu kom jag precis hem därifrån.

Asså herregud vilken dag. Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt?! Att Carro skulle föda hemma?! Heeeelt sjuk och heeeeeeelt otrolig dag! Jag ångrar det inte för en enda sekund, och de var inte alls så äckligt som man tror att det ska vara! Asså... HELT otroligt!

Så imorse, 08.35, föddes Seline Alicia Nicole rakt framför ögonen på mig.
Hemma hos Carro.


Sjukt. Stört. Helt. Otroligt.

"thats what she said!"

Jag - Jag rakade armarna när jag va liten en gång och då kom de bara mer hår :P
Salem - Men jag har hört att de gör ont första gången?
Jag - That's what she said!!

HAHAHAH! Så jävla bra!!!

(vet inte varför hon hade fått för sig att de gör ont att raka armarna..?)

försenad födelsedagpresent



Min värdelösa mobilkamera fick ingen bättre bild än dethär. Färgen är inte alls som på bilden, utan en jättefin mörklila färg. Dessa kommar användas flitigt här hemma tills jag lär mig gå ordentligt i dom, sen när jag fyller 18 så lär dom få hänga med på en hel del äventyr! ;)

Det som är lite kul är att Salem fick ett par lila converse av mig när hon fyllde år. Vi gav alltså lila skor till varandra i år haha! Dehär är faktiskt mitt första par riktiga klackar! Salem sa att jag har ju redan allt annat, vilket är ganska sant (haha), så dehär va en skitbra present :D

bildbomb från igår!

När jag och Nicole inte hade något bättre för oss så tog vi en kamera och larvade oss massor. Skönare 7 åring är svår (om inte omöjlig) att hitta!! ♥


Bäbis-Toll


Bäbis-Hiin. Nicole lyckades bättre.


"Whats goin' oooooon?!"


Nico ville ta en ny sånhär bild :)


Hahaha! Hon är oslagbar! ♥


Världens bästa tokstolle :D♥


Tjafan





Hehe


ZzZzZZötisar


Många sånahär bilder.. :D


Josefine ♥ Nicole ;)


tjafan

Nu drar jag till Salem o äter ostbågar, ser på film och får en försenad födelsedagspresent!



HARE!

kräftskiva 2


Så jävla fin paint-kreation!! Jag skulle ju vända på dygnet inatt inför skolan (fyfan va jag är ute i god tid!!), så jag har varit uppe i sisådär 2 timmar nu... Sov alltså inte speciellt länge. När man är trött och uttråkad så sitter man och fixar med saker som bilden ovan.

Till saken då.. Igår va jag på kräftskiva hos ma sistah och Pandi. De va ganska mycke folk där faktiskt.. Jag har iallafall aldrig ätit så många kräftor som igår. För de första va jag mätt innan vi ens började på kräftorna (vi åt grillat innan, + drack latte och åt massa godis osv), och för de andra så brukar jag inte ha tålamod att skala fler än 5-6 kräftor. Men igår åt jag 17st. Dom hårda skalen typ dödade min tumme! Men gott vare iallafall!
Jag tog massa bilder med Nicole också, som ni förmodligen får se när Barro skickar dom till mig (vilket inte kommer hända speciellt snart om jag känner henne rätt..)!!

W-E, nu ska jag äta frullish. Jag är döööhungrig! :o

kräftskiva



Nu ska jag dra på mig lite smycken o läppglans,
sen drar jag och mitt lockiga hår på kräftskiva.
HEIPA!

B&J - fairly nuts!

Idag var jag ju med Jullieboy dåra! Vi käkade B&J, godis, drack blue keld (haha, minnen..), och såg på film! "The Ninth Gate" men Johnny Depp blev det! Den va helt okej. Den va spännande, men den handlade om djävulen, och de va typ en brud som flög lite då och då.. "Ganska" orealistiskt, men om inte annat så va ju Depp bra ;)

Men här är glassen vi åt iallafall, och den var SKITGOD.
Shiz asså. Jag älskar nötterna i B&J, o i denhär va det en massa! :D




Nu ska msn:a en liten stund till, sen ska jag zzzZzZzzZzZZzova! ♥

ansiktsmask

Igår kväll såg jag mig i spegeln och insåg att jag hade 2 finnar (vilket är 2 mer än vad jag är van vid) och var lite såhär tonårig i ansiktet. "Näe" tänkte jag, och bestämde mig för att lägga en ansiktsmask.
Nu när jag vaknade så kände jag mig i ansiktet och fick in chock. Mitt ansikte är babyrumpa! Så jävla lent och helt slätt och återfuktat och..... underbart!!!
Därför känner jag att jag bara måste tipsa om masken jag använde!!


Där har ni den! Clarins - Masque "Anti Soif" Multi-Hydratant.

HELT FANTASTISK.

hemmaaaaa *sjunger som en gay*

Nu är jag hemma från frisören, en manikyr (Evelina fixade naglarna, jag såg bara på) och 1½ stora koppar latte! Jag har iallafall suttit aslänge nu (typ 6 minuter, men aa) och försöka få håret på bild! Mitt tålamod tog slut efter typ 7-8 försök, och den bilden som lyckades fånga färgen bäst var denna;


Jag ser typ jätteuttråkad ut, men de är jag inte!

Jag är iallafall jättenöjd!! Ska bara tvätta med lite silvershampo så jag får en aning kallare nyans (det är lite guldigare (och lite ljusare) i verkligheten än det syns på bilden), då blir de perfekt!

PUSSEY! ♥

"jeeha säger hästen!"

Hej snyggingar!
Just nu sitter jag på tåget på väg mot frisören! Precis bakom mig sitter en unge med typ farmor o farfar. Anledningen att jag berättar de är för att dom är sämst!!
"Vad säger tåget?!" frågar dom den lilla. "Tuttut säger tåget!" svarar dom sen på sin egen fråga. Jag vetefan vilka tåg dom brukar åka, men enligt mig låter ett tåg "Tufftuff"! Man ännu värre blev de när dom frågade ungen hur en häst lät. Dom förklarade för barnet att "Jeeha! Jeeha låter hästen" HAHA vafan?! Vad det finns för människor alltså.

Jaja, nu ska jag av tåget. Wish me luck hos frisören! <3

aa, fast näe

Asså det blev ju inga slingor idag! Fanns ingen tid, så jag bokade imorgon klockan 12 (dum som man är?!?!). Alltså måste jag iväg redan vid 11 nångång. Fyfan. 

Ikväll såg jag iallafall "The Last Song" med Salem.


Filmen var helt okej, men alltså.. Ni som har sagt "Jag gråter aaaaldrig till filmer, men när jag såg denhär bölade jag som en baby" - DUH-NUH! WRONG! De personer som sagt något liknande om denna film (och det är inte någon enstaka, de är ett flertal!!); Ni har inte sett Marley and me, Redemption, Leon the professional eller någonDisney-klassiker. Seriöst. Förlåt om jag är kritisk, men Miley är dålig skådespelerska!! De enda som gav mig lite fuktiga ögon var hennes bror! Så nuttigt :(
Dessutom (spoiler allert) fick Miley o hennes killes ler-krig mig att bli mer deprimerad än pappans död.

It needed to be said.
Godnatt :*

hahahah!!

Jag har sagt de förut men alltså.. The Office!!! <3

(Jag har btw sett alla säsonger som finns ute nu.. LÄNGTAR tills i september när säsong 7 kommer!!!!)

JAGTRORJAGBLIRGALEN..

... SPRITT SPRÅNGANDE GAAAAALEEEEN!

Jag tror jag har använt upp alla mina sovtimmar. Jag har helt enkelt sovit för mycket, varje natt (dag), hela sommarlovet. I ca en vecka har jag gått upp kl 09.23 varje morgon, men likförbannat sitter jag här varenda kväll (natt) och ser hur klockan närmar sig 3-4.... JAG FÖRSTÅÅÅR INTE?!
Jag orkar fan inte längre! Jag blir inte trött! Jag kan inte sova!

JAG VILL BLI TRÖTT.
JAG VILL TYCKA ATT DE SKA BLI SÅÅÅ SKÖNT ATT GÅ OCH LÄGGA SIG.


Mental brud ärlikamed FEL!


Trött, gäspande brud ärlikamed HELRÄTT! THIS IS THE WAY TO GO!!


NU BÖRJAR DET LIKNA NÅTT!!!!!


(PS. Lägg inte märke till att bilderna är fula är ni snälla. Det är principen.)
(Tackpåförhandmedvänligahälsningarjosefine)

mercyyyy!!

Imorn ska jag försöke leta reda på en bra frisör som kan slinga mitt hår hyffsat billigt. Lättare sagt än gjort. Jag har iallafall letat upp några stycken på nätet, så imorn ska jag ringa runt o fråga om priser osv. Jag är så jävla trött på mitt jävla tråkiga mörka fula hår. Jag blir irriterad för att jag är så seg! Jag har tyckt och tänkt såhär om mitt hår i typ ett halvår (?!), men aldrig tagit tag i det (eller ja, iofs kapade jag av det, vilket jag ångrar GROVT). Men asså nu jävlar vill jag förändras innan skolan börjar. Jag kommer tillbaka lika likblek som jag gjorde efter jullovet lixom, så då kan jag fan åtminstone förändra på barret!



Men iofs ska jag sola på lördag o kleta med massa b.u.s.. 
Ju större förändring desto bättre. Kanske borde slänga in en botoxbehandling när jag ändå håller på? Inte för att jag behöver det.. Men bara för att lixom.

Känns som att plånboken kommer skrika "NOOO JOSEFINE, I BEG YOU!!! HAVE MERCYYYYYYYYY!!!" när jag är klar med den. Iphone kanske också införskaffas imorgon.
Shit asså, är man rik så är man.. But not for long.

Ciao

"citattecken"

Idag har jag lärt mig "Walking in Memphis" och "Apologize" på piano. De händer inte ofta att jag spelar på mitt lilla skit keyboard, men asså de är fan kul! Jag har även sett min första Steven Seagal-film, "Marked for death" eller något sånnt. Nu ska jag försöka lära mig "Snuff" på pianot!

(Många "citattecken" i det här "inlägget")
(Nästan lika "många" som Susanne använder sig av i en "
mening") (<-- Old classmates "fattar")

LATER!

systern min

Caroline är inte som alla andra.

Carro - Det finns olika slags bäbisbajs. De finns löst bäbis-som-ammar-bajs och bäbis-som-har-börjat-äta-mat-bajs som är korvar. Korvarna är mycke äckligare än lösbajset!

Detta (med mera) sa hon medans jag åt.

Några minuter senare:
Carro - *ropar från ett annat rum* Fy vad de stinker här!!
Josse - Varför?
Carro - Jag fes.

Mysig syrra jag har. Men de gör inget, hon är bäst ändå ;)


Syrran och jag med mustage altenativt luva (Jag saknar mitt hår!!!) (Jag ser skit glad ut) (y)

chinos!

Idag ska jag ha på mig chinos för andra gången i mitt liv!
Kan vara bra att veta tänkte jag.

Jag har ägt dom i över 2 år, men dom har varit liiitelite tajta. Nu sitter dom prima! :D



Dehär va den bästa google-bilden jag hittade på chinos som påminner om mina :)

jag-har-inget-liv-så-jag-fyller-i-en-lista!


Ett sånthär inlägg måste börjas med en egobild. Här är en gaylord-ego-pic-bild på mig från i våras.

Du heter:
Josefine
Smeknamn: Josse, Josie (typ bara Stefan som kallar mig Josie, man aah) (INTE Jossan)

Låt som när du är ledsen sörjer till: Yellow - Coldplay (Yellow-moment kallas det)

Beroende av: Internet, sorgligt nog, haha! (Och msn-smileysar) Hej datanörd.

Vad tror folk om dig? Kanske att jag är tystlåten? (när de lär känna mig blir de andra bullar)

Stämmer det? Näe! Eller jag är ganska blyg, men när jag kommer igång kan de bli galet.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, hands down ;)

Hur imponerar man på dig? Spänner musklerna ;) Nämen man ska väl va allmänt trevlig och possitiv!
Brukar du skratta för dig själv? Allderles för mycket, haha!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ska sova nu, vi hörs imorn! Puss o gonatt :)<3"

Var bor du? Märsta ffs! xD

Trivs du där? Skulle trivas bättre på ett ställe med betydligt varmare klimat, men Märsta är okej :)

Hur svarar du i mobilen? "Hallå?", haha så ful egentligen :P

Vem ringde du senast? Najda

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Pandi frågade om jag ville se film med dom
Antal timmar sömn inatt: ca 7 :O bara för jag ville se Rachel Ray, fy va gay. (Haha rim!)

Sov du ensam: I sure hope so :O

Brukar du komma i tid: Ja! Jag gör ju de! Förutom till skolan.. då blir det ofta 2-3 minuter sent.

Hur känner du dig nu: Sommarlovet tar snart slut så.. Ledsen, förväntansfull och lite nervös.
Vanligaste färg på dina kläder: Jeansfärg? (Har typ alltid jeans + toppar där färgerna varierar?)

Vad tycker du om fötter: Jag ogillar fötter i allmänhet.

Vad saknar du: Bruna ben och pussar

Hade du en bra kväll igår: Jadå! Ganska seg, men lite härlig på sätt och vis.

Favorit dryck på morgonen: Vatten tror jag! Eller te :)
När brukar du oftast gå och lägga dig: Skolvardag = runt midnatt. Helg = 2-3. Sommarlov = Aldrig. Typ.

Är du blyg? I vissa situationer när jag är på ett visst humör
Sysslar du med någon idrott: Nej. Inte alls.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej de gör jag inte. Man kan bli förälskad, men inte kär.

Vad skulle du göra om du vore det motsatta könet för en dag: Ha sex! Haha!

Är du nöjd med ditt liv: Tvekis

Är du bortskämd: Ja, lite grand kanske..
Vad gör du i morgon: Jag är öppen för förslag än så länge ;)
Vad är det värsta du vet? Lögnare, tofflel-killar, respektlöshet osv.

Har du bra vänner och äkta vänskap? OM jag har <3

Vad är det finaste du fått? Festis (inte drickan, utan min kissekatt) <3
En speciell dag du minns: Produktionen i 9an! Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv!

Du samlar på: Jag vet inte? Ringar? :P

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om de är en liten grej så sitter jag o är sur för mig själv, men när jag var riktigt jävla skitarg (vilket bara har hänt en gång?) så ringde jag Salem o sa åt henne o träffa mig.
När grät du senast: I lördags när jag såg "Marley and me". Tårarna bara rann o rann.. :P

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa ett fint hus/lägenhet på franska rivieran och flytta dit.

Vill du gifta dig: Ja, om det känns rätt
Vill du ha barn: Javisst ;)

Är du musikalisk? Japp :D Fast jag kan inte sjunga.

Vad dricker du helst när du är törstig: Iskallt vatten!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nope

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jag tror inte de

Biter du på naglarna: Nope



Shit vilket intressant inlägg.

näst sista sommarlovshelgen!!!

Nu vare ett tag sen jag skrev! Jag får helt enkelt smälla ihop en inlägg om de senaste 3 dagarna!

I fredags var jag som sagt med tjejerna från klassen (Emelie, Nadja, Alexandra och Sofia)!! De va mys! Vi handlade massa mat och godis och läsk på ICA o sen drov vi till Sofia och slängde ihop en enanstående kycklingsallad. Vi satt i flera timmar ute på Sofias terass och snackade allmänt girl-talk ;)

Bild när vi gjorde sallad (Alex bakom kameran) (de ser ut som jag rullar en köttbulle?) (Sofia va inte arg)

Igår (lördag) spenderade jag kvällen med Salemo! Vi såg på filmen "Marley and me", oh jag har banne mig aldrig gråtit så mycket för en film förut (och då är jag ändå den överkänsliga som gråter åt alla filmer som jag ens skymtar en aning av en sorgsen scen i)...! Efter det snackade vi om nästa sommar och gjorde massa planer och uträkningar och så vidare! Skojsssss!

Skitmysig film!!


Idag (söndag) drog jag tillbaka till Salem så fort jag vaknade. Vi lagade american pancakes, och sen glodde vi på TV (mestadels "Paris Hilton, my new BFF", haha!) i "ett antal" timmar. Vi båda va skitsega och jättetrötta, haha! Senare drog jag till Carro och Anders och såg på film med Anders, George och Nisse. Vi såg "The green zone" med Matt Damon. Det var en chill actionrulle, typ baserad på USA vs. Irak kriget. Det bästa med den va att dom sattsade på storyn utan att försöka klämma in en lovestory i det hela! Jag älskar lovestorys, men denhär filmen va redan tillräkligt komplicerad! ;)


Bilden visar vad filmen handlade om i stora drag. Fast näe. Fast typ.

Nu ska jag sova :D Pussar <3

The Office ♥

The Office är världens bästa serie!
Så bra, så fin, så rolig, så romantisk, så mycke händelser, så udda personer.. Ord kan inte beskriva.


När Oscar dansar "Vouge" o jag vet inte vad (1:37), o när Dwight sparkar tjejen i ansiktet (2:14), hahaha dör!


i've gotta feeling..

Asså jag har en känsla av att denhär dagen kommer bli grym! Ska träffa ett gäng av mina supersöta klasskompisar ikväll (/idag?)!! Vi ska laga mat, se någon film (hellst skräck, med tanke på att det är fredag den 13e idag!!), och bara allmänt umgås! Ska bli jääättekul! :D Jag har inte träffat dem sens vi slutade skolan (med undantag för emelie o sofia dagen efter och sofia för en vecka sen eller så)Jag är taggad! :D

Nu ska jag sminka mig med mera, medans jag lyssnar på min underbara spellista --> love it atm

Underbart!


fisunge!!!!!!!!!!!

ELIDA DIN JÄVLA FIS, skolan kommer inte vara lika rolig utan dig :(











Panama kan ta sig. Skynda tillbaka!! :)

my song is love

Coldplay – A Message
Så jävla vackert!

Nu ska jag tillbaka till Hulehus! Vi hade en avgörande monopol omgång lite tidigare, o ni kan ju gissa vem som vann? ;);););) heheh! O vi såg lite på The Office. Så jävla vacker serie alltså! Den är så bra o rolig o fin att den blir vacker! ---> Josse-logik (y)

Jag skriver ikväll om jag orkar ;) Pusspåer!

bilderrrrr! :)

Igår var jag i Stockholm med Evelina! Vi gick förbi ung08 en snabbis, men de var inget för oss, så vi drog till Rådmansgatan (typ min favoritgata!). Vi tog en lååång fika på det stora Waynes som ligger där, och efter det gick vi till "SOVA" och provlåg en massa sängar! Let me tell you; de skulle inte sitta fel med en kingsize från Hästens allstå!!

Aja, här kommer några bilder (för er som inte har sett dem på facebook)








1 - Ramdom bara
2 - Hahaha, dagens bild
3 - Låtsas sover, höhö
4 - I en party-shop

Mkay, bye now!

en bild säger mer än 1000 ord

Btw, denhär är så jävla bra --> Muse – Starlight

*WOHWOHWOH*

Okej jag fattar inte heller rubriken.. Tänk er ett glatt läte på något sätt, haha!

DET JAG VILLE SÄGA VAR ATT JAG HAR HITTAT SÄLLSKAP!!!!! Asså aa, till min tågluff nästa sommar!! JAG ÄR SÅ LYCKLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGG!!!!!!!! Jag är så jääääävla taggad! Mitt sällskap är söta thaipuffen Nadja! Det kommer bli SÅJÄVLAAWESOMEATTDEINTEÄRSANT!! Jag är för exalterad för att skriva. Lägger upp en bild på min wannabe-tågluff - min tanke är att börja med flyget till Lissabon o starta därifrån och åka uppåt! :)
(tyvärr kommer vi inte förmodligen hinna med alla ställen, 12 städer på 21 dagar blir ganska jobbigt att klämma ihop, och bara sitta på ett tåg helatiden - hur kul är det? Men DE LÖSER SIG FAN!)




TAGGA FAN!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥

blixt o dunder!

Asså igår igår igår va trevligt o najs, fast lite väl blött mot slutet.
Okej. Jag drog hem till Sofia igår, oooh den va sååå länge sen jag träffade henne! Jättekul! Vi typ satt o snackade, sen åt vi middag hos henne, sen satt vi lite vid datorn, va lite med hennes lillebror (haha, skön kid), sen såg vi filmen "Girls just wanna have fun" med Sarah Jessica Parker. Den va fett mysig o underhållande!! Sen åt vi kräftor! Asså jag hade glömt hur värdelös jag va på att äta kräftor, så Sofias mamma fick hjälpa mig, haha! Medans vi satt där började det blixra helt galet också, så de va asmys :) När jag skulle hem följde Sofias pappa med mig till bussen i ösregnet, så jag skulle hitta rätt. Fett söt familj alltså!!! När jag kom fram till Märsta så gick inte min buss, och jag hade inget paraply (fast det gjorde mig inget, de va lite härligt, spec med tanke på blixtrarna! :D). Resultatet blev en skitblöt Josse.



Idag ska jag troligen vara med Carro! :D<3
Pussej :*

godmorgon världen

Igår va ju jag med Julius. Vi gick till ÖB i den stekheta värmen och jag höll på att dö. Men jag fick mina skolblock köpta iallafall! Sen drov vi till honom, såg på The Office lite. När de blev kväll såg vi på Inglorious Basterds, den va grym & grym! Jag gillare. Efter det såg vi på en film som heter Donnie Darko, som handlar om en psykad kille som ser en asäcklig kanin (bilden) som hette Frank o massa annat. Den va lite cool.


När filmen var slut så satte min överdrivet bildliga fantasi igång, och jag blev skiträdd för Frank, och lyckades skrämma upp Julle ganska ordentligt också, mohahaha! :D

Men nu ska jag typ gå och ta en lååång skön dusch och göra frukost!
Pussi <3

redigeringsskills

Nu när jag har blogg så tänker jag ju bli den nya Kissie dåra. Fast näe. Men jag tänkte visa nåra bilder som jag redigerade för ett tag sen, mahah! Jag tycker iallafall att de är ganska bra gjort (men den tjocka blev aningen blurrig), och om jag kan göra det så kan alla, tro mig. Här kommer dem iallafall ;)

Skinny bitch (redigerad "kissie-style" = smalare josse):


Orginalbild:


Fatass (redigerad till betydligt tjockare josse):

Jag använde mig av hemsidan Picnik (effekten "Gooify"), de är gratis o man behöver inte registrera sig eller nått! :) Man kan fixa massa saker där, inte bara så som jag har gjort :P

Hahah, så aa, de va det jag tänkte visa. Nu ska jag till ÖB med Jullieboy!
Ha´re! :*

whats in your head, in your head - zombie, zomie, zombie-e-e ♫

Jag har beslutsångest!!!! Jag behöver och vill ha (!!) en ny mobil.
Jag har två att välja på, och båda har sina för- och nackdelar.

Apple Iphone (3gs) - Bästa mobilen på marknaden. Typ handsdown. Man kan ha spotify, men den har inget tangentbord, finns bara i svart (hos comviq) o kostar ca 5000:-

Sony Ericsson Vivaz pro - Den är snygg (och vit)! Den har tangentbord o bättre kamera än iphone! Den är en symbian mobil (=nackdel..), men spotify funkar på den! Alla Sony Ericsson mobiler går sönder efter
1-1½ år. Fact. Kostar bara ca 3200:-





Ju mindre pengar den kostar, desto mer har jag sparat till min tågluff nästa sommar (o tvärt om).
Dilemma, dilemma :/

FRED

Jag har aldrig fattat grejen med Fred (på youtube)! Typ en person som pratar med pipig röst? Men häromdan så kollade jag på några av hans videos, och man KAN fan inte låta bli att älska det, haha!!



blää

Sover man för mycket blir hjärnan som tuggummi.
Sover man för lite får man ont i huvudet och vill spy.

Typ hela sommarlovet har jag sovit för mycket, typ 11-12 timmar varje dygn. Inatt sov jag 7. Även om jag är van vid 5-6 timmar under skolveckor så.. Fyfan va dåligt jag mår. Skitont i huvudet, jättehungrig me vill typ spy. Ska försöka få i mig lite toast och en alvedon, sen får vi se hur det blir.

Jag har typ inte mått såhär dåligt av sömnbrist på nästan ett år, när Colin åkte in på sjukhus så jag fick vara barnvakt åt Nicole, och jag skulle absolut vara vaken tills dom kom hem från sjukan (typ kl 4-5 på morgonen?), och jag skulle absolut till skolan dagen efter. Jag sov typ 2½ timmar.. Den dagen kom dessutom den första snön, vilket jag inte var berädd på i klädväg (och jag spenderade natten hos carro och anders, där jag inte hade några varma kläder) OCH det var en "Carl-dag" (min "favoritlärare" *host* hade alla mina lektioner den dagen). Fyfan vilken dag det var. Nämen nu ska jag lägga av o bitcha om sånnt tråkigt. Ska gå o fixa frukost. Ha de bättre än mig <3

drop it drop it low guurl ♫

Sååå nu är jag hemma igen och blir uttråkad typ 2 sekunder efter jag kommer innanför ytterdörren. Idag blev det iallafall så att jag och Evelina åkte till kista och strosade runt där ett bra tag. Sen drog vi hem till pappa där vi blev serverade massa tacos, mmmyummie! Chillpill dag. Nu har jag somsagt inget o göra. Fast aa, de är ganska näjz när jag har tråkigt, för jag har typ 2½ säsonger kvar av The Office att se!!!
Asså så jävla bra serie!! Så ska jag väl smälla i mig lite av min choklad också :D


btw..

..Nämnde jag att jag fick 3kg choklad när jag fyllde år? Den enorma chokladkakan på bilden är 2kg... Såååååååå yaaaaaaa......... Mycket choklad :D



Med det fula ansiktsuttrycket försöker jag säga "JACKPOT!!!!!!"

Nej men nu ska jag iväg. Vart jag ska är fortfrande ett mysterium (som jag och Eve tänkte lista ut på tåget). Hoppas ni blev jätteavundsjuka på min choklad nu. Pusshej :*


---> (Insåg att chokladkakan ser ganska mini ut? Haha, den är i bakgrunden lixom, så ni får ju tänka själva. Det är en sån som man kan vinna när man är på tivoli) :D

WHO'S AWESOME?!

Jag är typ sjuktotroligtmegabautastolt!!! Jag har fixat en header!!!!! Min första ever, o då har jag ändå haft typ 4 andra bloggar tidigare... (Den senaste som jag hade gemensamt med Elida fixade hon designen på, med de andra har helt enkelt fått vara skitfula). Asså jag är typ DÖÖÖÖSTOLT! Och denhär headern är inte ens jättesnygg och den är till största del gjord i paint.. hehe :$ Nu när jag har listat ut hur fan de går till när man fixar det så kommer jag säkert trixa ihop en ny om jag har tråkigt någon dag framöver :)

Imorn ska jag iallafall någonstans med Evelina. Föööörmodligen till huvudstaden! Jag har iallafall ställt klockan på 09.23, (då hinner jag kolla på Rachel Ray som börjar 09.25! [Jag älskar det i hemlighet]) så jag kanske bör gå till sängs snart!

Godnatt gullegrisar <3

blogg-icon-grejsimojs!!!

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt. "Men vafan bloggar du för då?!" kanske du frågar. För de är min blogg, min värld, och endast mina åsikter som räknas (här iaf!). Men ah, nu ska jag sluta babbla...

Jag åt nyss nybakta scones nyss btw!!!! Made my day.


Dessutom, SPANA IN:


AWESOME HUH? Yeah.
Fetto oorginellt med ett hjärta, men vafan, de går du typ inte o göra någe annat? Är otrooooooligt stolt för att jag fick dit det iallafall! Jag som inte fattar något som har med kod-/stil-/whatever-mallar o göra. Ska försöka få till en acceptabel design också! Hoho, snart kommer jag vara proffs o bli webbdesigner typ! Svär.

aja, peace <3

RSS 2.0