dagens

Jag hade franska och skrev "Je suis awesome" på min hand. "Je suis" betyder "Jag är" på franska och awesome är ju engelska, så de är ju inte spec svårt. Jag tryckte upp handen i Jennys ansikte för att visa för henne att je suis awesome, och hon läste högt; "Jesus is awesome... eh va?!"


Mycket riktigt så är det så det ser ut. Vi kunde inte sluta skratta!! xD

my name is bravo. johnny bravo.

ÄNTLIGEEEEEEN är Platon-skiten inskickad!!! Den tog död på mig, men de sista vg & mvg frågorna va enklare.. Då var de bara och analysera och tycke o tänka lite själv. Nu kör vi på matte tills Idol börjar igen om ca en halvtimme! GO ALICE OCH WEISE!



Pussheipa på er!

madrid? näe :(

Sho bloggen. Idag har det varit snack om att åka till Madrid med Nadja och eventuellt Hanna i slutet av November. Fyfan va grymt!! Förutom att jag när jag kom hem pratade lite med min syster. Tydligen ska Seline döpas JUST den helgen som vi skulle åkt.
Så jag kan inte följa med.. Tråkigt :(

Annars då? ..Jag håller fortfarande på med Platon. Går skitdåligt. Haha!


Grymt grym låt!!! Veckans asså.

Puss.

asöm <3

Seg man är då. Hahah, har inte orkat blogga på ett litet tag nu, och jag har inte haft tid heller för den delen.. :P

I lördags hände ju lite grejer med familjen, men de löste sig snabbt och nu är allt bra igen. Jag var iallafall med Julle och Ivar i lördags,vilket va jättetrevligt! Vi såg på Harry Potter 5 & 6 (OCH NYA THE OFFICE AVSNITTET, IIIIIH!!). I igår va jag med Salem, Antwan och Freddieboy! De va sååå längesen jag träffade it-grabbarna, och de va sjukt kul! Vi gick och handlade på willys, sen körde Fredde oss hem till honom, där vi lagade tacos och åt & snackade & hade allmänt trevligt. Sen såg vi på film och åt godis.
The perfect sunday :D


Söta och glada vänner i bilen. Love you guys asså :D<3

Idag har jag varit i skolan (ofc...) och efter drog jag, Jenny, Nadja och Hanna till biblioteket för att plugga. Tror ni de hände eller?! Vi satt och snackade och jag & Nadja skickade massa roliga o störda msn-ikoner till varandra och satt och asgarvade! Hur som helst så hade vi roligt som vanligt, men de lämnar mig här med plugg upp till hakan. (Okej jag överdriver.. Har bara den där Platon-grejen, men fysatan vad jag hatar den)

Dessutom lärde jag mig Skype idag! Dagens garv va Jenny...:

Hahhahahahahha, "okej" hahahah!!!

Ahja, nu ska jag plugga. Puss <3

-

Ibland händer det saker som får mig fasa inför högtider och stora viktiga händelser i mitt liv, istället för att längta. Idag har det varit så. Jag är så trött på sån här skit.

Skriver imorn när jag har fått sömn, och förhoppningsvis är mindre deprimerad.

killing platon



De är hög tid att jag sätter igång med Platonskiten (KuHi). Den skulle in senast igår..

never say no to panda


Jag tror att det här förmodligen är världens bästa reklam sens tv:n uppfanns.
Dör så hårt för den att jag inte ens kan beskriva med ord.

yummie yummie yummie i've got love in my tummy

Igår fyllde min bror Tomas som sagt 23år, så på kvällen befann jag mig hos honom. Han hade bakat massor (och gulle hade gjort en glutenfri version av allt, bara för att jag kom!!) och det var jättegott! He's got talent. Han borde kanske satsat på att bli bagare istället för bilmekaniker..? o.O
Men iallafall, eftersom jag är ensamt gluten-barn så fick jag ta med mig hur mycket fika jag ville hem! Så det blev en stooor bit klasskaka, en bit äppelpaj (brukar inte gilla äppelpaj så mycket som jag gillade denna..! Helt galet god!!) och två hemmagjorda biskvier! Så nu har jag mellis så det räcker och blir över!

Idag efter skolan så har jag absolut inga planer. Förutom att äta fika och plugga KuHi. Jävla skit. Så himla tråkigt! Dessutom är inte mamma hemma, så jag har världens möjligheter, men har jag tid? Nej. Varför? Fucking Carl-läxa. De blir fan läskigt att sova ensam också :( + jag måste komma ihåg att göra någonting åt mitt huvud. Jag har nämligen haft kronisk huvudvärk i snart en hel vecka. Mindre roligt.

Ahja, nu ska jag plugga lite innan jag börjar göra mig i ordning.
Har ju lång sovmorgon idag ;) PUSS :*

skolfoto


Tja bloggis. Idag har vi hart skolfoto. Blööööh. Fast dagen har varit ganska chill. Eller iaf håltimmen. Först gick vi till centrum och sen pluggade vi lite. Sen va de skolfoto, efter det gick vi och åt, sen drog vi till Espresso house där jag och Jenny satt ett bra tag o snackade. När vi kom tillbaka till skolan så stötte jag på Stefano så jag satt o snackade ganska länge med honom (y).  Efter det började den här lektionen (samhäll) och jag gör absolut ingenting. Jag har för mycket huvudverk för att koncentrera mig. Har typ haft kronisk huvudverk i en vecka nu :P

Sen ikväll ska jag till min brushaaa som fyller 23år idag. GRATTIZZZ typ.
Ska dra nu. Pussheeeeeeeey.

made my day


Är inte Nicole bara helt underbar? <3

nolife

Asså jag har inte tid att skriva roliga blogginlägg just nu, som ni kanske har märkt hah :( De är bara för att mina lärare har varit smarta och lagt precis alla läxor exakt samtidigt. Verkligen skitkul. Jag blev nyss klar med en hemtenta i svenska b. Nu ska jag dra igång en skitdryg frågebesvarning i historia b. Sen ska jag läsa massa text och svara på frågor i kultur- och idéhistoria. Sen ska jag göra klart ett hemprov i matte b. Sen ska jag förbereda en 20 minuter lång presentation av Elizabeth I i engelska b. Ah ni fattar lixom.


Gammal random bild på chey som inte har något liv atm pga plugg

(y)

Idag va en lååååååååång dag. Shiat. Själva skoldagen va chill, sen efter skolan drog jag och Jenny till biblioteket där vi stötte på Nadja,som tydligen väntade på oss utan att vi visste om det? De va också fett chill, och vi va asduktiga och satt där från halv tre till kvart över sex :O !! Och så på ICA va de en surkärring och en bitchbrud som skällde lite på oss i kön (av ingen anledning alls :S) vid två separata tillfällen. Och på biblioteket sa vi till en kille, som ställde ett enorm fönster på vid gavel så man frös halvt ihjäl. Då skällde han lite tillbaka. De löste sig iallafall, även om han senare öppnade fönstret igen, så vi fick gå tillbaka och säga till igen, hah :P


Söta Nadja va glad som vanligt, fast hon va ganska jättesjuk! :)<3


Jag höll självklart på att ful-spexa mig som vanligt.. lol.


Sen när vi begav oss hem så stannade tåget i Norrviken och stog stilla där i cirkus 20 minuter. Mindre kul, fast jag och Jenny roade oss med att låtsas gråta (på ett fullproppat tåg), haha! Jenny va grrrrrrym på att låtsas gråta, hahah, helt otroligt asså.
När jag kom hem ställde jag mig och lagade mat och såg sen på idol !!! :D

Nu ska jag försöka plugga i en timme eller så,  sen zZzZZzZova i min sköna ZzZzzäääng <3

CHEAP MONDAY BABY!



Asså jag måste bara säga att jag älskar Cheap Monday jeans!!! Jag vet, de är typ sååå 2007 haha, men asså Cheap Monday är typ de enda märket som har listat ut hur bakfickorna ska sitta, för att inte rumpan ska se ut som värdens jävla retard! Sen är dom jävligt billiga för så bra jenas också! 400:-, hur värt är inte de?! Mina enda par jeans (utöver mina jeansleggins, och några par skitfula jeans som jag inte använder) är Cheap Monday, och dom sitter så jävla bra!!! Just nu är jag på spaning efter ett par nya jeans, och jag har hittat två väldigt värdiga kandidater!! Se HÄR och HÄR :) Måste åka till stan någon dag och leta igenom varenda butik tills jag hittar de perfekta jeansen :D

Btw så va det någon anonym som frågade mig om jag fortfarande tycker att min HTC Wildfire är lika bra. JAAA, absolut. Om du funtar på att köpa en, tveka inte! Den är så himla snygg, och de är mycket enklare att skriva på touch än vad man tror! Dessutom är priset (3000:-) inte så farligt, och den är verkligen värd pengarna! Och om någon som läser har en android mobil, ladda ner spelet "Abduction!"!!! Haha, jag älskar det! De är det spelet som förhindrar mig från att göra läxor och saker jag borde göra, haha :P Beroendeframkallande, men så jävla kul!! Fast ah, som sagt - Jag älskar min HTC Wildfire!

Ha en bra dag, puss på er :*

don't wanna say goodbye

Igår såg jag på valvakan (som vilken annan engagerad samhällskunskaps-elev som helst) (känner mig typ sjuuukt duktig haha), då såg det ut såhär. Mest för att jag va förvirrad.. Socialdemokraterna? Alliansen? Vem vann egentligen?! Vem fan blir stadsminister?! HUR I HELVETE KOM SD IN I RIKSDAGEN?!.. Ja, de va många frågor.
(Klippte bort min mun för den va för extrem för en sånhär finkänslig och totalt oläst blogg) (va glada att jag inte klippte bort hela fejjan)!


Sen när jag gick till ICA idag så märkte jag till min förtvivlan att dessa mumsbitar var helt slut. Och inga nya kommer in heller. Däremot lyckades jag finna 2 sista älsklingar, så jag fick avnjuta dem en sista gång </3 Detta är heartbreak på hög nivå alltså. Nu måste jag dra till Willy's i Märsta centrum o ladda upp ett enormt lager. Shit asså. Shitshitshit.

Idag var alltså en mörk dag, både för svensk politik och mitt sockerbegär på skolluncherna.

shulululuuu! ;D

HEJ MINA SMÅ ÄLSKLINGAAAAR!!!
Haha, jag har haft en bra dag asså! Helt random typ. Imorse hade jag en religionsredovisning, och sista lektionen när vi hade Buddhism-frågesport så vann jag och Hanna 50:- CASH! Hur awesome?!?! Efter skolan drog jag, Mickis, Nadja och Hanna till biblioteket för lite (med betoning på lite) plugg! Sen drog Mickis hem, och jag, Hanna och Nadja mötte upp Akane som är en japansk utbytesstudent som går i naturklassen! Hon förstod inte svenska och var si sådär på engelska, men de gick ändå väldigt bra att kommunicera! :) Vi färgade hennes hår, och under tiden vi höll på så hade jag ingen aning om vad fan jag höll på med haha!
Men resultatet blev jättebra, och de va kul att lära känna henne!! :D

När vi va klara med hårfärgningen + lite chillchill i hennes otrooooligt vackra hem så drog vi hem till Nadja för att plugga. Ah, fast de blev ju inge plugg då.. Istället satt vi i hennes enorma, helt underbara soffa, och Hanna imiterade wow-supportrar och stönade till folk på msn, haha! Och vi såg på Room Raiders, och jag och Nadja blev kära i en ginger, haha tänka sig! Jag troron har smittat mig lite med sin ginger-kåthet alltså!
Jag börjar se saker jag inte såg förr.. Hahaha! ;D


Ganska ful och lite halvgammal bild. Fast äh, de duger! Bättre än ingen :P
Det är iallafall jag och Hanna när vi var o fäktades! :)

Nu ska jag äta (OMFG so hungryyyy), och sen pluggaaaaa sönder! :)

sämst

Asså jag är så löjligt dålig på att börja plugga när jag inte har lust. Imorn blir det några timmars biblioteksplugg, för annars kommer jag inte klara av den här veckan.

Måste kriga. Måste bli plugghäst. Måste på mvg.

kinamat och tattoos

Igår skulle jag varit med Salem, Freddieboy och Antwan, men sen blev de massa strul, så de slutade mer att jag och Salem blev alone. Men de är inte fy skam de heller, haha! Vi såg på någon dålig (otecknad) disneyfilm, sen gick vi till stationen och köpte massa kinamat! Ta 3 betala för 2, så vi tog en varsin varmrätt och delade på en sushi :D Sen satt vi i hennes kök och åt med tända ljus och lugna favoriter på radion, hahaha! Har man ingen pojkvän får man göra de bästa av situationen lixom! (Hahahah, okej de låter jätteläbbigt, men jag och Salem är bara wierda). Iallafall, efter maten så kollade vi på Bad Boys på tv, ritade tattueringar på varandra med kajal och sen såg vi på Epic Movie tills jag typ somnade.


Orginalet och Salem's försök att återskapa den. Jag tycker de blev ganska grymt! Haha!


Jag improviserade ihop en hel sleeve på henne :D

Nu är jag iallafall uppgången (?) och nyduschad, och den här dagen kommer bestå av plugg, plugg, plugg, se på idolavsinitten som jag har missat, plugg, plugg, äta pizza, plugg, (spela the sims om jag har tid! Hoppazzzzzz!!), plugg, plugg. Typ. Det är mycke skolarbete på G nu asså. Historia tills förra veckan (:$), religion tills imorn, engelska tills torsdag, svenskaprov på torsdag, KIH tills på fredag. Plus att de är skolfoto på torsdag. Och min bror fyller år på torsdag. Shiat asså, de va mer än jag trodde... 

Ahja, nu ska jag väl börja plugga då... :(
Pussey <3

laughing out loud


tjejkväll i ett spökhus i viby

Vi tog lite bilder igår, men dom är inte upplagda på facebook osv än,
så ni får nöja er på en lite äldre bild på mina people :)



Igår hade jag jättekul! Jag va med tjejerna på bilden, och vi va hemma hos Hanna i Viby! Hon bor i ett spökhus.... så jag va skiträdd, haha! Vi såg på en skräckfilm också, jag minns inte vad den heter, men Kristen Bell va huvudrollen och Damon från Vampire Diaries va med! Den va ganska dålig, men satan va rädd man blev!" Speciellt eftersom vi var i ett spökhus, och satt brevid ett enormt fönster med massa mörker utanför :P! Innan filmen fixade vi massa tacos (den typiska tjejkvällsmaten nummer 1), och de va aaaasgott! Speciellt Nadjas guacamole, den va himmelsk! Sen såg vi som sagt på filmen och åt masssssa godis. Sen drog Nadja, men jag och Jenny stannade kvar och såg lite på Vampire Diaries (bara för Hanna blev så jävla tänd på Damon i skräckfilmen, haha). Sen va jag tvungen att åka hem efter ett tag, medans Jenny stannade kvar och sov i spökhuset (fattar inte hur hon vågade?!). Jag och Jenny va typ skiträdda för spökena och satt med jämna mellanrum och sa saker som "Snälla spöka inte, ni är säker ascoola, men snälla skräm oss inte" hahaha, låter skitlöjligt såhär i efterhand, men stämningen va läääääskig under och efter filmen, så döm oss inte. 

Dagens asgarv: Hannas 2 hundar sprang runt under matbordet;
Jenny - Jag tror någonting slickade på min fot.. :P
Jag - ...De va jag
Hahhahhaa, asså jag måste sluta garva åt mig själv xD

Men aja. Idag var de tänkt att jag, Salem och Freddie (och Antwan?!) skulle gå på chokladfestival, tills jag upptäckte att jag hade tagit fel på datumet, o de är en hel månad kvar..! Fast aja, de är väl bara o hitta på något annat! Haha :)

PUSS DÅ!

HTC Wildfire

Gårdagen va random. Sov, åkte till skolan, hade svenska o redovisade om hur blattar pratar, sen hade vi lååång håltimme. Då drog jag, Jenny och Hanna in till stan för jag ville kolla på mobiler. Vi gick runt i lite olika expert och phone house osv, och sen kom vi till elgiganten. Typ 5 minuter struttade jag ut 3000:- fattigare och en HTC Wildfire rikare!


Hittills verkar den helt superb! Bra impuls-köp asså! + jag ska fixa Spotify Premium idag! :D

Idag har jag sovmorgon, så jag sitter fortfarande i sängen! Fast om 6 minuter ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blire tjejkväll hemma hos Hanna med henne, Jenny och Nadja! :D

Ha de fint, pussarrrrr <3

bilden säger allt..



..fast ifall den inte gör det; JAG ÄLSKAR GLEE!

Jag känner att jag borde ta typ en tv-serie-paus.
Det är så lätt att bli kär, men lika lätt att bli heartbroken när säsongen tar slut :(
MENSNARTBÖRJARTHEOFFICESÄSONG7,OCHJAGÄRSÅGROOOOOOVTTAGGAD!!

i-landsproblem

MIN KALENDER TAR SLUT 3 DAGAR INNAN MIN 18ÅRS DAG.
JAG BALLARUUUUURRR! INTE OKEJ.

vilka är weezer?!

Jag gillar youtube. Jag subscribear på kanske.. 15 olika kanaler (?), o igår/idag har typ 5 av de kändaste kanalerna jag subscribear på filmat videos med 4 random killar som tydligen är att band som heter Weezer. Jag har ALDRIG hört talas om dom, men de är fan smart reklam, för as we speak så sitter jag och lyssnar på dom. Dom är inte helt dåliga.., men jag finner det konstigt att de dyker upp på så många ställen samtidigt. Hmmmmmmm.... :P


Random

Nu ska jag göra varmchoklad, sen försöka plugga! <3

skumma framtidsdrömmar

Jag har kommit på en sak som jag vill göra innan jag dör!! Skitskumt, jag vet, men asså ändå! När jag har körkort och grejer, så när någon gör slut med mig så vill jag ta min bil, köra till en jätteavlägsen plats och sätta på denhär låten på högsta volym, och sjunga med för full hals samtidigt som jag bölar som fan! Haha, asså jag vet.... Men de ser så befriande härligt ut när dom gör så i filmer! Så ska man helst ha en ford mustang 67a som är lite småsliten. Och spöregn är ett måste.

Ååh, vore de inte superhärligt på något konstigt sätt?!


Denhär bilen är den ultimata köra-till-avlägsen-plats-efter-ett-skitjobbigt-breakup-och-skriksjunga-sorgliga-låtar-i-regnet-bilen!!

idag äre tisdag

JAG ORKAR INTE! Haha, de känns som att dagen efter varje grym dag jag har blir sämst! Typ igår va grymt, idag suger. Va tvungen o gå hem från skolan för jag mådde dåligt :/ Blööh.
Fast aja, de är chill, för nu mår jag mycket bättre + mamma är inte hemma så jag kan lyssna på skithög musik o spela gitarr osv, utan att behöva tänka på henne :D


Bild på mig häromdan. Bara för att en blogg utan bilder är sämst.

PUSS

awesoooome :D

Dehär är inte en god morgon kan jag säga er. FYFAN va trött jag är. Igår kom jag hem halv 12 ungefär, och jag var helt SLUT i hela kroppen! Men de var verkligen skitkul att testa fäktning!! Träningen höll på i 2 timmar, och de var det svettigaste jag någonsin har gjort (och när jag kom hem så sa mamma att jag inte kunde duscha för de hängde kläder i duschen. Men jag tvingade upp henne så hon fick fixa de :P)!!! Vi tog iallafall några bilder i fäktningskläderna också, så jag har bevis ;) Efter vi var klara så drog vi till 7eleven för att köpa massa dricka, och de var då jag fann något som fick mig att sväva bland rosa moln resten av kvällen. Fanta. Wildberries. Är. Tillbaka... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


(De fanns dock inte inne, så de fick bli en lemon, men JAG HÅLLER ÖGONEN ÖPPNA!!!)

Jag har väntat på dethär i flera år. Jag har aldrig glömt min älskade favoritdricka <3

FÄKTNING!

I fleeera år har jag velat prova på fäktning! O så imorse så frågade Jenny mig ba "Vill du följa med o prova fäktning ikväll?". "öööööööööh, JA?!?!?!" typ haha. Ska bli superkul och jag är så jävla taggad!!! Så först ska jag äta lite middag, sen drar jag, Jenny, Hanna och Nadja in till stan och går på fäktning! Så spontant, så kul! Hahah i love it!!


(spana in asset på snubben till vänster, haha!)


Sen så kom jag på att jag inte har visat piratbilderna på oss från i torsdags heller, så de blir en liten bildbomb nudå! :D (de va typ pirat-svärden som gav Jenny fäktningsidén, så de gillas!) (y)





Först äre jag och Nadja, sen jag Nadja och Jenny, sen jag Nadja Jenny och Hanna :D
Nu ska jag plocka ihop min tvätt för mamma tjatar... PUSSEY :*

madre mia!

Igår blev det inge plugg what so ever. Istället kollade jag på Twilight (asså jag är skitirriterad på hela twilight-hypen, men samtidigt så kan jag inte förneka att jag faktiskt tycker att ettan är skitbra!!), Glee (min nya favoritserie typ?!) och sen Mamma Mia!
Så igår va en chillchillchili dag!..

Idag är de en ny vecka som jag inte ser fram emot. Skola. Vakna tidigt. Plugg. Uääk.
Aja nu ska jag göra mig i ordning. Bjussar på en bild på Sky från Mamma Mia. OHLALA!



Dominic Cooper alltså. Här gåre hett till! :P

thumbs up

Ååååååååh jag har inte vaknat såhär sent på flera veckor! Vaknade klockan 13! Så himla skönt att sova ut! Idag har jag iiiinga planer, så jag ska nog ta tag i lite plugg och dra till Carro lite senare! De va så jävla najs, för jag trodde jag hade läxa i svenska, engelska och koih tills nästa vecka, men tydligen är det bara svenskan som måste vara klar då, och den är jag och min grupp redan i stort sätt klara med redan! Men jag ska försöka få lite engelska gjort, för de är typ en jättedryg uppgift. I veckan måste jag ta tag i mitt liv och börja plugga lite på biblioteket igen, för de gjorde jag förra året och de funkade skitbra för mig! Aja, nu ska jag skriva lite engelska så jag får mvg :O:O:O


JAGÄRGLADIDAG!
Puss :*

the american

Tjoba!
Igår va jag på alltså på bio! Vi såg filmen "The American" men George Clooney! 



...Jag rekommenderar den inte, haha! Den va jättedjup och fetaste drama filmen.
Jag förväntade mig action :P

Snart ska jag iallafall göra lite våfflor och sen ska jag dra hem till Carro och Anders för att lämna tillbaka Anders busskort! Senare ska jag träffa Salem. (y).

M to tha V to tha G!

Idag fick jag tillbaka mitt matteprov som jag gjorde i onsdags (?) och resultatet blev, som väntat, MVG! Owe tyckte att jag va lysande och min mamma sa att jag är otrolig. Så de känns ju bra! ;D (asså jag försöker inte vara arrogant eller någonting nu, men jag ville verkligen ha ett mvg, och jag kände på mig att det gick riktigt bra!!)

Nu ska jag fixa mig lite, och ikväll ska jag på bio med en viss Mr G ;)
S P Ä N N A N D E.

twöjlöjt

Om ni gillar twilight o inte har läst sista boken så bör ni inte läsa dehär.. :P

Salem - ..Men i sista twilight häder de typ massa.. Du vet inte vad som händer va?
Jag - *helt random gissning* Vadå, att hon blir gravid?
Salem - Jaha du visste..
Jag - VA?!?!? NEJ DE GJORDE JAG INTE?!? SALEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!

Dehär va ett tag sen, men ändååååå.. hehe ;)

teoretiska spelen!

Shit vilken dag alltså! It was awesome! :D

Både SP och NV hade verkligen sattsat på pirat-looken, och jag tycker de flesta va grymma! Jag hade bara två grenar; dragkamp och styltstafett. Mitt lag förlorade båda gångerna, haha! Fast de gjorde ingenting ;) Jag hängde iallafall men Nadja, Jenny (hahah, jag råkade skriva Janne först) och Hanna! De va najsnajs och vi tog massa bilder också, så jag kommer förmodligen ladda upp några stycken här så fort de kommer upp på FB! Så stötte jag på Salemo några gånger, vilket alltid är lika trevligt ♥!





Efter vi var klara på stadion så drog jag, Jenny, Hanna och Nadja till 7eleven och köpte fika, sen gick vi och satte oss vid trekronor-huset och fikade och pratade :)

DESSUTOM är detta en stor dag för min blogg! Jag har nämligen fått världens första
IRL-komplimang för den ;) Så shout out till Emelie i NV som tydligen tycker om min blogg! KUL! :D

PUSSEY! ♥

FULLSPÄCKAT

Shit, idag har varit grej på grej på grej. Har inte haft en lugn stund känns de som! Eller jo några stycken kanske, men jag har varit så sjukt sysselsatt hela dagen. Orkar inte skriva allt, o ni orkar inte läsa allt, så jag kör en liten resumé (?)

.. Skola, Evelina, kista, piratsvärd, bh, rosersberg, morbror (-.-'), hem, äta, idol, duscha, prova piratkläder, sminka mig och skriva detta inlägg i bloggen. NU vet ni allt jag har gjort idag.

Är iallafall SKITTAGGAD på att vara pirat imorn!! Haha! Hoppas alla andra oxå är ordentligt utklädda, så jag inte är den enda, heheh! ;) UNTZ UNTZ LIXOMMMM!



Nu ska jag fortsätta pirat-posea framför spegeln, tja på er! ;)

goda baktankarrrrrrr! (a)

Imorse ringde klockan kl 6. Jag ba "näe, vill inte ha franska o sen en fet håltimme!!", så jag somnade om. Nu är jag uppe o ska snart dra till skolan för att ha en enda lektion!!!!! (eftersom jag inte kan va med på gympan.. för sjuk!). MEN jag måste bara säga att jag hade en god tanke med att skolka från franskan idag. Ingen person blir frisk av att stressa runt och få för lite sömn! Jag tänker bara på klassens bästa, eftersom det är teoretiska spelen imorn! (Dessutom är min piratoutfit så bäst att det vore elakt av mig att inte komma på spelen, och lyfta min klass' snitt-snygghet en aning!) (<-- skämt o sido)
(........fast jag är en sjukt snygg pirat..!)

AJA nu räcker det med paranteser.
Nu ska jag dricka mitt te, kleta mascara o springa ut till bussen! HARE! :*

randoms

Men tjo, igår va ju den rätta dagen att vara sjuk! ......NOT

1. Schoolsoft började fungera = Jag fick massa frånvaro.
2. Vi har fått en ny tjej i klassen. När jag kom in i klassrummet idag hade jag ingen aning!

Aja, men idag hade vi iallafall matteprov i matte b, och de gick förmodligen asbra! (y) Sen så fick jag ju träffa nya tjejen, Hanna, idag istället då! Hon verkar toppen ;)

Efter skolan drog jag till Carro och vinkade grattis till Nicole som fyllde 8 bast idag! Sen drog jag till bästa Salem och fick låna massa piratkläder av henne och hennes mama!
Nu ska jag sova. Pallar inte skriva. Saknar kebab. Pussey!

schemat ;) !

HOHOOOOO! ÄÄÄÄÄNTLIGEN har schoolsoft börjat fungera!!! Mitt liv är OK igen, haha!


Här är då mitt schema ;) Om ni ignorerar dom 4 siffrorna som står så kan ni förmodligen lista ut vilket ämne jag här när, om de nu skulle intressera er ;)
(KUHI --> Kultur- och idéhistoria, resten är ganska uppenbart)

Torsdagar, som ni kan se, är ett helvete. Vi kommer oftast inte ha klasstid på tisdagar (y)
Ah, gillart´ iallafall!

dagens haff!



HUR SNYGG och söt är han inte?! Hans namn är Eddie Cibrian, och han va nyss med på Rachael Ray! Älskar smil-groparna! Älskar hans mörka hår o ljusa ögon....
Ooooh man vill bara käka upp honom typ!

DRÄGGLARRRRRR!


WOW SÄGER JAG BARA! DEN SKA JAG HA :D

Tågluffen - London (?)

Om (pah, who am i kidding! "om".. näe, snarare "när") vi har vägarna förbi London när vi drar på tågluff nästa sommar  så finns det vissa saker jag vill göra!

Här kommer en lista:


Jag vill gå över Abbey Road. Och självklart föreviga det på kort.


I will succeed. Jag vill få en hatt-gubbe att garva. Eller nått!


Jag vill sjunga "London Bridge" av Fergie framför The London Bridge.


Jag vill stå vid en Waterloo-skyllt och sjunga "Waterloo" med ABBA!


Jag vill stå i ett phonebooth och sjunga "London calling" med The Clash!

(Mycket sång de blir, haha! Självfallet är det en måste att filma alla dessa uppträdanden!)


Jag vill pussa någon i London eye, hehehehe ;)


Jag vill köpa någonting inne på Harrods! (Bild på mig från i juni i år)


Jag vill shoppa mig fattig inne på Primark!!

London är awesome, och jag vill heeemst gärna tillbaka dit så fort som möjligt (även om jag var där i sommras). Underbart ställe, och jag vill göra allt jag inte hann (eller inte kunde göra pga mamma) senast! Vore skitkul att åka förbi där en sväng nästa sommar!

HOLYSHIT, JAG HAR VARIT TJOCK!!

BILDBEVIS!!!


Okej, typ tjenixen jag överdriver litegrand.. Men shit, de där har jag ingen minne av (tack o lov)!!! VÄRLDENS jävla putis!! Bilden är på mig o Elida från The Voice i slutet av 7an. Fast asså de kan ju ha med den skumma "posen" jag står i oxå, haha men ändå! SHIIAT.

Tacka vet jag mitt nuvarande sixpack! (hoho, skämt å sido. jag har bara 2 paket...)

headerzZzZZz!

Tröttnade på min gamla färglösa header!..


..så jag gjorde en ny! (Den är tillfällig, orkade inte göra den ordentligt :P)


Och ja, jag är medveten om att mina svarta lillfingernaglar får det att se ut som att jag har unibrow om man ser bilden i ett lite mindre format, haha!

boring

Kände min tvungen att ta den här listan från Lidl's blogg av någon anledning :P

Vad blir ditt namn baklänges?
enifesoj
Vem betyder mycket för dig? mina vänner (va ju tvungen o ta samma svar som lidl :P)
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? inte ens över natten! de va när jag skulle kolla om jag hade gluten, o dom sövde mig o stack in in slang genom hela mitt kretslopp typ.
Platt eller lockigt hår? jag har rakt, men vill ha lååång fiiiin lockigt hår, haha! vem vill inte lixom?
Har en dröm gått i uppfyllelse? inte än. men nästa sommar är början på min dröm-planering (som just nu sträcker sig fram till 2014) hahaha!
Vad har du för startsida på internet? såndär där alla mina top 8 mest välbesökta sidor finns som länk :P jag använder google chrome så..
Vem ringde du senast? nadja
Tycker du att sengångare är söta? hahahah lite, haha
Har du haft vattkoppor? troligen
Har du någon gång testat karate? japp!!! i 1½-2 år!
Vilken mobilringsignal? rugrats remix"
Minimorötter eller pommes frites? POMMESSSSSSSS!!!!
Första sporten du gick på? första och sista riktiga sporten jag gick på på riktigt va handboll. annars har jag provar på ganska mycket olika grejer!
Vad längtar du mest till just nu? TÅGLUFFEN 2011!!!!!! <3
Hur gammal har du tänkt bli? jag tänker bli skiiiiiiitgammal, men jag tänker inte åldras på varken insida eller utsida.
När åt du senast en fiskbulle? på 90-talet skulle jag gissa
Vad drömde du inatt? minns inte :P
Vilken tv-serie är bäst? desperate housewives & ncis! :D
Kan du gå ner i spagat? noooooope 
Vad åt du senast idag ? har inte ätit något idag än.. ska precis hugga in i en fet kopp te!
Höga eller låga strumpor? låga typ? fast jag behöver höga!!
Röd, grön, blå eller gul mjölk? grön!!!!
Vad har du för färg på ditt påslakan? vit o blå
Vad ska du döpa dina barn till? jag har namn, men jag orkar inte komma på dom nu... för tidigt på morgonen.
Sommar eller snö? sommar o sol (h)
Är du mörkrädd? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :o
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt!
Vem kramade du senast? mamma kramade mig (men jag kramades inte tillbaka).. OH SNAP :o
Kan du ditt mobilnummer utantill? jaaa, fast.. ah oftast!
Har du tråkigt? ja. 
Sjunger du i duschen ? bara om mamma inte är hemma!
Vilken färg har din jacka? ooooh, jag har alla möjliga färger på mina jackor <3<3
Vad ska du göra nu? dricka mitt te och komma på om jag ska gå till skolan eller inte


I slutet av sommarlovet imiterade jag och Salami en sån där jättegay photoshoot.
Som vi skrattade, hahahah! (snygga strumpor eeeey?)


Detta är mer min stil, haha!! (y)

NO ONE'S GONNA LOVE YOU

Jag har fallit PLADASK för en låt. "No one's gonna love you". Så jävla bra!!

Problemet är att de finns 2 versioner, och jag är osäker på vilken som är bäst,
bara för att både är så in i helvetes grymma!!!



Cee-Lo's (sångaren från Gnarls Barkley om ni undrar) cover! Han har så jävla grym o annorlunda röst, och jag absolut älskar videon!!



Orginalet av Band of Horses (som förövrigt har gjort den GRYMGRYMMA låten The Funeral)! Jag tror att jag kanske nästan gillar denna version litelitelitelite mer?

You decide, men båda är iallafall grymt värda att lyssna på!

dagen

Kom hem från Jenny för ett litet tag sen nu! Jag hade de himla trevligt med tjejerna! Vi såg på film (iofs va den inte direkt bra. Alls. Haha, men ändå!), efter skrev vi snabbt klart svenska arbetet som vi hade och sen satt vi och snackade lite allmänt tjejsnack.
Mycke trevligt må jag säga!

pluggggggggarN^

Idag gick jag upp klockan 08.47 för att förbereda mig inför att plugga massor med Nadja, Jenny o Mickis idag. HUR ambitiöst? Plugga hela dagen + gå upp jättetidigt för att för-plugga inför plugget?! Haha!

Nu sitter jag o läser lite o Queen Elizabeth 1 of England, + väntar på maten i ugnen. Igår åt jag bara en liten marabou och lite lösgodis. På hela dagen. Sent inatt trodde jag att jag skulle börja gråta för de gjorde så ont i magen och jag bara satt och skakade :s Tips; ÄT MAT. Äta bör man, annars dör man, o whatever. Så nu ska jag snart äta iallafall. Det blir kyckling, hamburgare med bröd och pommes. Mycke mycke mycke. MMmMMMMmMmMM va gott de ska bliiiiiiii!

Aja, nu måse jag skynda lite, för jag ska iväg snaaart! PUSSO! ♥

-.-'

Klockan är inte ens 11, och jag har ätit ett halvt rör pringles, duschat, klätt på mig, bäddat sängen, laddat ner en film, sett flera videos på youtube, läst massor (!!) om volontärarbete utomlands, planerat mitt liv fram tills jag är 20, skrivit 2 blogginlägg (om man räknar med detta då) och pluggat religion.

Det är lördag och jag gick upp kvart i 9. KUL LIV (y)

pics!

Men shit, jag har ju typ helt glömt bort att visa upp den lilla sötingen Seline!
Hon föddes ju för nästan 2 veckor sen nu! ;)


Haha, HUR SÖT?! ♥


Denhär bilden har jag lagt upp tidigare, men då ser man ju inte hennes ansikte! :)



edward scissorhands

Idag va jag i skolan as usual (asså jag är fortfarande lite förkrossad att sommarlovet är över!!), sen drog jag till stinsen, jobbade lite, och sen fixade jag håret hos frisören. Jag tyckte ju att de va lite för gul-aktigt, så de fixade dom med en toning utan extra kostnad! Super (y)

Ikväll har jag iallafall brist på helg-planer, så de får bli en chillkväll med mammsen! Vi ska se på "Edward Scissorhands" (= världes sötaste film?!) och vräka i oss massa onyttigheter!




baby ♥

"3 månader med älskling ♥" - "1år och 4 månader ♥" - "2 veckor idaaaaag ♥♥♥"

..eller liknande är något som man kan läsa jävligt ofta på facebook eller msn.
Jag har bara en sak att säga:

JAG OCH MIN BABY ÄGER ALLA. 11 ÅR.



madre ♥

Mamma - Den där låten med Darin är så himla fin!!
Jag - Du menar "Darin – You're Out Of My Life"?
Mamma - Jaaa! Den ha så fin text också!
Jag - Mamma.. Du kan inte engelska. Vad betyder "You're out of my life" då?
Mamma - Jamen de betyder väl ungefär "Du är kärleken i mitt liv"?
Jag - ...............Mamma. Det betyder typ "Du är ute ur mitt liv"..
Mamma - Jaha ............


Hahahah, världens bästa bild på mig och mamma. Detta är på planet mot London.
"Näfy, jag är så flygrädd, jag kommer absolut inte kunna sova på planet!!!" sa hon någon timme innan bilden togs.. Ni ser sjävla hur de gick ;)

SQL!

Idag är det torsdag, vilket innebär att jag börjar skolan kl 08.00 och slutar kl 16.50. Det är allt annat än kul. Fast ah, denhär dagen har varit jävligt bra under omständigheterna!

Först hade vi 3 lektioner, sen skitlång lunch (2½timmar om jag inte minns fel), och då va jag med Jenny & Nadja! Vi spelade kort, åt lunch (som var häpnandsväckande god idag! Thaikykling med ris (y)), sen gick vi till ICA och köpte vindruvor för 10:-/låda :o
När vi kom tillbaka till skolan så lyssnade vi musik, snackade med NV och NTI pojkar, kastade vindruvor på killarna med mera. Sen hade vi 2 lektioner till.

Sista lektionen var min första franska i 2an --> första lektionen med nya läraren Dag. Jag fick en chock när han kom in och började snacka på franska. Jag måste fan börja bli duktig nu, om jag någonsin ska kunna bosätta mig nere i Frankrike!

När jag kom hem hade mamma fixat en fet middag (vilket jag inte är van vid. Brukar laga min mat själv eftersom mamma jobbar nästan varje eftermiddag/kväll), så de va Lyx med stort L! Hon har även bakat en äppelkaka som står i köket o väntar på mig, samt städat lite i mitt rum. Ibland är hon bra söt den där Ingela!

nudist

Jag - Jag tror jag börjar bli sjuk. De va askallt idag, jag blev blå om läpparna!
Salem - Det finns något som kallas kläder.. Du kanske borde prova?
Jag - Men Salem, du vet att de går emot mina principer som nudist!

Kul va? Va? Va? Va? Nähä, skit ire då!!!!!

1 2 3 4, i love you

Tjenis bloggen.
Imorse va jag hos tandläkaren! Dom borrade och hade sig i käften, och efter åkte jag direkt till skolan med NOLL känsel i högra halvan av munnen/kinden. Min haka kändes som en fet kudde! Lagom roligt.
Nu på kvällen kom Salem förbi en sväng o vi såg på film och gosade med bäbis samt lyssnade på när Nadja sjöng och rappade via msn... Hahah, don't ask.. xD

..En helt orelaterad låt iallafall:

(haha stillbilden ser typ mongolid ut?)

Denhär låten är skitmysig när man är kär! Jättefin låt, och jag gillar den här covern! :D Dessvärre har den för mycke minnen för att jag ska kunna lyssna på den. Vill typ bara spy.. Men haha, de har inget med låten i sig att göra, bara det jag realterar den till ;)
Låten är bra :)

Imorgon skolkar jag förresten från en friidrottsdag!
Tjohuuuu, vardagslyx! Pusshejpa på er ;*

akalla

Idag har jag varit i Akalla. Äntligen har jag hittat en plats på jorden där jag verkligen hör hemma! höhöhöhöh eller inte. Näe men de va väl okej. Enligt mig (efter typ en timme där) så är Akalla jävligt blåsigt och kallt, och de finns massa poliser där, haha!

Jag, Janny o Nadja åkte dit för att analysera blatte-svenska, haha! Vi träffade även Stefano och resten av nti-crew (lol?), och de va typ dom vi kunde analysera bäst för dom va dom enda som snackade tillräkligt länge, haha :P Egentligen va de lite onödigt att åka dit eftersom vi kan träffa nti-killarna när som hellst, fast ah de va väl trevligt iallafall :P Skitkul inlägg. Verkligen.


I Akalla har dom LIDL (y)

Tågluffen - Rom (?)

Jag sitter och taggar stenhårt inför tågluffen! Om vi hamnar i Rom (vilket står jävligt högt i pioritering, så de gör vi förmodligen), så finns det vissa grejer jag vill göra.

Här kommer i lista:


Jag vill fightas (och vinna) i Colosseum!


Jag vill KUBBA upp för hela Spanska trappan!


Jag vill kasta i och ta upp ett mynt från Fontana di Trevi.


Jag vill flasha boobsen och/eller läsa högt ut "Änglar och demoner" i Sankt Peterskyrkan.


Jag vill rita en teckning och ta en Michelangelo-bild i det Sixtiniska kapellet.


Jag vill äta en äkta italiensk pizza. Tål inte - bryr mig inte.


Jag vill ha på mig en hemmagjord Påve-hatt i centrala Rom någonstans.
(...Eller blir dom kanske jättebestötta då?)

Rom är iallafall en plats jag jättegärna åker till nästa år. Men vi får se hur de blir helt enkelt, men jag hoppas verkligen att vi tar oss dit på något vis iallafall! :D

CRYYY!!

Här är två musikvideos som jag gråter när jag ser (och lyssnar) på



Så himla sorglig. Och killen är så jävla söt, och asså omg. Jag dör när han dör. CRYY!



Dehär är cry-musikvideo nummer ett. De räcker att jag bara lyssnar på låten för att börja böla, och i kombination med videon så sitter jag och hulkar som en jävla jag vet inte vad! Speciellt gamla gubben :( Shit då, tårar i ögonen nu asså... CRYYYYY!!

When september ends är lite i samma stuk som "Thinking of you" och den får jag oxå tårar i ögonen. Sen finns de självklart flera, crybaby som man är.. hehe. Men dessa är top 2 iallafall. Fifan :'(


Tillägg:
Även denna video får mig att gråta!.. Kanske lite konstigt tycker ni, men jag tycker så himla synd om sötisen som verkligen inte kan få till det!

RSS 2.0