jag e kvinna

.. bara så att ni vet det liksom. Nejmen idag har jag faktiskt lagat mat, städat och sytt. Hur galet eftertraktad hade jag vart på 1600-talet!?!?!!? 

Först gjorde jag våfflor till Madre (hur kommer det sig att jag lagar mat till henne oftare än hon gör till mig?), sedan städat och rensat i två av mina tre hyllor. Hittade en helt UNDERBAR bok. Alltså den är verkligen så fin. Det var farmors från hennes barndom, innan hon var gift och fortfarande hette "Holmkvist" i efternamn. År 1938 är den ifrån och då kostade den 2kr. "Eftertryck förbjudes!" står det i den, vilket betyder att boken bara är tryckt i en enda upplaga. Åh vad speciel jag känner mig, haha! Kär i den är jag. Sedan satte jag mig iallafall och sydde i två knappar som lossnat från en av mina koftor! 

Strax ska jag till Miss Salami och se DHW. Pusseeeey!

dagens knark


my preciousss♥

Igår var jag utan läpsyl hela kvällen. Det var helt galet. Det gjorde så sjukt jävla skitont, allstå seriös smärta. Ni andra som är beroende av läpsyl vet hur det är. Jag gick och tänkte om och om igen "Om jag fick ta med mig tre saker till en öde ö så skulle jag ta med mig ett läpsyl, ett till läpsyl och seeeen... ett läpsyl!!!". Efter kanske 1½-2 timmar av smärta, då bara försvann det. Läpparna kändes lite annorlunda, men det gjorde inte ont längre!! Så nu har jag hopp om att jag en vacker dag ska kunna besegra mitt beroende. Men inte idag. Och inte imorgon. 


Love you long time <3

PÅÅÅÅÅÅÅÅSK

Idag har jag målat om mitt rum. Eller inte bara jag, utan även Salem, Madre och Maths (hade dött utan dem)! Mitt rum gick från ljusblått (typ isig och jättekall färg) till vitt! Lite tråkigt kan tyckas, men nejdå. Anledningen att jag ville ha vitt är för att jag vill ha galna tavlor och andra saker på väggarna som inte riktigt passar med blått. Dessutom känner jag att jag har större frihet att ändra detaljer nu. Så det känns braaa. Förutom väggarna har jag dock inte ändrat alls på rummet än, hehe. Ska fixa upp tavlor, LP-skivor och en lila "gitarr" på väggarna snart, samt ränsa en del i hyllor, men möblerna och möbleringen är jag nöjd med som det var. Det blir så sjukt bra detta. 

Annars har jag varit på påskmiddag i Sigtuna idag. Och jag fick ett påskägg av Madre!
Finn felet: 

(Längst till vänster i ägget ligger ett tomt godispapper). Så typiskt Madre haha!!

solglajjer

Köpte nya glajjer här om dagen. Fick höra av mamma att jag såg ut som Yoko Ono, och av Jenny att jag såg ut som John Lennon i dem. Kan inte riktigt hålla med, men lite roligt att två oberoende personer säger just Lennon och Ono. Förövrigt så gillar jag den här bilden väldigt mycket!!

aj min häl!

Cho katt. Idag har varit jädra najs. Picknick i solen i flera timmar med vänner. Gryyymt, nu är picknicksommarn invigd! Picknick är det bästabästabästa!! När jag kom hem så var jag helt död i huvudet, tror jag fick mig en liten släng av solsting, haha! Inte van vid solen än jö! När mörkret föll ville min syster ha promenadsällskap. Det var himla trevligt. På väg hemmåt så utropade hon "AJ, min häl!!" (skavsår eller något). Det slog mig genast hur mycket det lät som om hon skrek "I'm in hell!". Fick en liten chock, för jag trodde först att det var de hon sa! Så det hade vi lite kul åt, och sen sa hon "Nu har du en bra rubrik till ett blogginlägg, hem och skriv blogg nu med detsamma!". Så this is for you Lajnen! :)


Ljuva vår! (Bild från Edsbergsparken där vi höll till idag)

iskallt

En cancertidning ligger framme i entrén i skolan (fråga inte varför?), och på framsidan kan man se en kille, Freddan, som är ledsen för att hans syster, Nina, har dött.
Så springer jag på ett litet möte med en lärare, och när jag återvänder får jag se detta:



Jenny har ritat mustage, skägg och unibrow på stackars Freddan. HUR ISKALLT!?
Det är så sjukt opassande att man inte kan göra annat än och skratta! Oh you, Jenny!!

svårtoppat

Gårdagen var så rätt! Började med skolan och svenska nationella. Jag var så nervös att jag trodde jag skulle pissa på mig, men det gick tydligen bra (eftersom jag fick MVG-. Förlåt, men var bara tvungen att klämma in lite skryt. Är bara så glad!!). Efter skolan hyrde jag film med Nadja, Jenny och Krisse, sen shoppade jag loss på ICA med Jenny. Sedan drog jag hem och packade, och sedan till Jenny, där hon Bella och Niclas väntade! Sedan kom även Nadja och Krisse. Vi åt först "förrätt" (ostbricka med kex, haha), sedan ställde vi oss och lagade fajitas! Det blev riktigt gott, och vi hade jättetrevligt!! Sedan satte vi oss och såg på film, då jag och Jenny gick och hämtade våran överraskningstårta till Nadja (hon hade nämligen namnsdag, haha). Den var så jäääädra GO', fast vi failade så mycket när vi gjorde den i torsdags (den tog 5 timmar för oss att göra, fast det stod 1 timme i receptet..). Sedan drog Bella och Niclas hem, och vi som var kvar satt och pratade ett tag och drog sedan igång en ny film! När den var slut var vi så trötta att vi gick upp och la oss direkt. Vi sov tills klockan blev nästan 10, och gjorde då en fet frukost (förmodligen den grymmaste frukosten jag nogonsin ätit). Sjukt lyckad dag, kväll, natt och morgon. Gillar't!









Adjö!

peepz

Jag ska börja vara mer tacksam från och med nu. Typ inte tacksam mot folk, utan tacksam för folk (och annat med såklart)! Sure, jag kvävs under min hög av plugg, men det finns så mycket som gör att jag lyckas klara av det ändå. Underbara vänner, familj, klasskompisar, lärare. Älskade fina människor i mitt liv! Haha. Men ja, mitt folk är bäst!! 

På tal om folk, på fredag ska jag (+ 5 andra) hem till Jenny och fixa och trixa! Ska bli SSSSÅ trevligt och roligt! Jag och Jenny och också planerat lite sneaky hemligheter, så därför kan jag inte skriva mycket om det, vill inte spoila surpricen!! Men det blir jättenajs. Umgänge <3 

Nu ska jag skriva ett svenska-b-nationella-prov-tal! Adjöken

bästa

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life."
— John Lennon


otaggad much?

Jag har suttit och väntat i skolan i nästan 2½ timme nu. Väntat på att få åka iväg till jobbet och jobba för en sista gång! Usch vad jag är otaggad. Inge kul att vänta heller. Igår väntade jag hela dagen. Först på en person, och sedan på en annan, men det blev ingenting av någonting. Funderar nästan på att skolka från jobbet, men det är ju sista dagen.. Sista gången EVER som jag jobbar på McDonalds. I hope. Har någon ett nytt jobberbjudande till mig tackar jag ja till i stort sätt vad som hellst? Eller om någon vill komma och kidnappa mig till ett soligt land så vore det också okej. Eller om någon springer in på donkish och knivhugger mig lite i armen eller så, så skulle det också funka! 

Heido.

riviga 70tal

Jag har hamnat i en liten gammal-musik-period. Jädra najs, tidigare generationer har sannerligen gjort bra ifrån sig! Jag kom på mig själv med att bara kalla det "gammal musik", men nyss fick jag för mig att kolla vilket årtal musiken faktiskt kom ifrån. Det visade sig att alla "gamla låtar" som befann sig i min knark-lista (vilket är alla låtar i listan förutom 3, haha) kom från ett och samma årtionde! Tre ord; Viva la 70tal!!



Bilden är klickbar och leder till denna härliga lista full av balla låtar!

KILL BILL

Jag sitter och ser på Kill Bill vol 1. Helt klart en av de bästa filmerna jag vet!! Jag gillar att vissa scener är så grova att de är tecknade och vissa är så blodiga att de är svart vita. 

Sjuk film!




Jag vet inte riktigt hur jag känner angående att det kommer en trea. Jag själv tycker att ettan är snäppet bättre än tvåan iallafall.. Men vi får väl se! Quentin Tarantino är iallafall en g r y m regissör och Uma Thurman är riktigt bra som Beatrix!

RSS 2.0