once upon a time...

... i was blonde.

Tänkte visa lite blonda nostalgibilder, höhö.
Here it goes!


Måste ba visa denna först; de va strax innan jag fick tandställning! 
Man ser inte mina problem så bra, men de blev SÅ mycke bättre efter. Nu kan jag le :D


Back in the days var man ICKE rädd för att tolkas som fjortis. Heheh shiit.


Som sagt...


ah... :$


Skridskor i Kungsträdgården :D


Here you can see the hårfärg.

Hittade inte så många acceptabla blondie-bilder, men ni fattar principen.
Gamla bilder är kul. Expect more lejtör.
PUSS

hej?

Idag har jag haft nationellt prov i engelska b, den skriftliga delen. Jag tror det gick bra faktiskt! Efter det hade vi en megaenormbautaskit lång håltimme och sen drog jag och 7 andra till stan för ett studiebesök på något krigsmuseum (?) det guiden snackade om bland annat kalla kriget och atombombningen av Hiroshima. Efter drog jag hemåt och tänkte "Guuuuu va skönt det ska bli att komma hem och ta lite nässpray och äta mat!!", och när jag äntligen står vid dörren och ska ta upp nycklarna, tror ni inte som var borta då?! Jag har nog bara glömt dom i skolan så förhoppningsvis får jag tillbaka dom imorn! Jag fick iallafall gå raka vägen till Carrobarro där jag blev serverad mat, lyssna på när Nicole sjöng så fint så fint och fick mig en dos av baby. Fick även ta hennes nyckel hit så jag kunde dra hem. Schyssta bananer!

Nu sitter jag här helt utmattad efter igår och idag (faaasen vilka dagar!), och ska plugga. Som vanligt. Varför kunde inte jag bara vara en sån person som kan allt om allt helt automatiskt?! Själv får man slita arslet av sig för att få bra betyg!

Aja, intressant liv jag har. Varför bloggar jag ens? Varför läser du ens?
Över och ut!

you may say i'm a dreamer

Inatt drömde jag en mardröm. Jag stog i köket och kokade spaghetti medans mamma satt och såg på postkodsmiljonären på TV. Jag rörde om lite i spaghettin och märkte att vattnet blev lite rött. Jag rörde mer, och vattnet blev rödare och rödare. Tillslut fiskade jag upp ett finger. Mammas finger. Jag fick en chock och vände mig mot diskhon där jag såg ännu ett finger. Som var mammas. Jag sprang ut i vardagsrummet och började skrika på mamma när jag såg att hon inte hade en tumme eller ett långfinger på en av händerna. Jag skrek att hon skulle ringa 112 gång på gång, och va heeelt förtvivlad! Mamma tog upp telefonen och började slå in siffror. "Nej, jag ska ringa till postkodmiljonären, jag kan svaret på frågan" sa hon. Jag fick D.A.M.P. och skrek.

Hon verkade så jävla lugn. Så jävla läskigt (haha, lite kul då. Att hon tänkte ringa postkodsmiljonären alltså)! Men de va så äckligt att hon inte fick lika mycket damp som jag. Det var som om hon visste något som hon inte ville berätta för mig. Typ "Älskade Josefine, jag har spetälsk", hah! Näe men så jävla vidrigt. Fy.

Nästan lika läskigt är att drömmen slog in idag. Just nu står jag och lagar mat medans mamma ser på TV, och idag i skolan började jag blöda på fingret. 

Kul fakta också: Min farfar hade inte alla fingrar kvar. Han saknade 3-4 stycken.
Jag saknar min farfar.

Ahmen aja, puss :*

SATS? nääääääe...

Idag var tanken att jag, Jenny och Nadja skulle provträna på SATS efter skolan. Tydligen kostar det 200:- för en enda träning, så vi bah "nuh-uhhh!!" och drog. Istället gick vi till ICA där jag köpte en fet marabou (great utbyte mot träningen, huh?) och sen åkte vi hem till Nadja. Tanken var då att vi skulle till ett annant gym i hennes område. Men icke. Vi fastnade i hennes säng, där vi låg och snackade girltalk. Det var ett bra tag sen senast jag hade en sån ärlig diskussion faktiskt, hehe. De va förjädrans najs iallafall (y).


Söta tjejer, heheh! Uppskattar verkligen att ni umgås med ett sånt psyk som jag :)<3

Puss och godnatt :*

harry potter and the deathly hallows



Var i kista med Freddie igår. Först åt vi i foodcourt, han tog pizza och jag tog tacos. He was my sugardaddy ;) Sen gick vi runt lite i kista innan filmen började. Harry Potter and the deathly hallows som ni kanske listat ut ;) Braaa film! Verkligen. Nu är jag sjukt taggad på att se part 2, men jäääävligt otaggad på att vänta i 6 månader. Ahja, de löser sig :)

Idag blir det pluggpluggplugg. Först ska jag skriva ett CV på engelska, sen respondera på Hannas sam-uppsats, sen plugga inför franskaprovet. De kommer gå så jääävla bra! Pussey :*

.

ASSÅ ÅÅÅH! :@ :@ :@ :@
JAG ORKAR FAN INTE. JÄVLA OTACKSAMMA AAAAAS! FYFAN :@
FYFAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@

egogurl

Idag hade jag KuHi-prov om renässansen. Omg, jag tror jag kan allt som finns att veta om renässansen just nu (förutom mvg-frågorna på provet såklart -.-). Ahja, fick iallafall veta idag att jag fick MVG+ på muntliga nationella i Eng B och MVG på historieprovet jag skrev förra veckan, som plåster på KuHi-såren lixooom. Sånt blir man alltid glad av! :D

Känns nästan som jag har blivit lite för egocentrisk på senaste tiden däremot. "MVG, aha som vanligt då. Kul!" typ. Och när jag ser i spegeln ba "WOW vilken pangbrud!!!" Haha, fast inte, men ändå lite. Mer än förut iallafall. Aja, de är bara bra för mig, som alltid har haft så negativ syn på mig själv. Antar att jag har bra vänner som boostar mig till att må bättre :)! Mår man bra så är man bra, och då ser man bra ut. God cirkel!


Till gonattpussen får ni en random egopic på ett apsnyggt (eeh) mvg-barn.
(haaah, så jävla skolfoto typ) Men assåå shiiiiit, sånt händer inte var dag.
Puss <3

jag vill vara min egen mamma..

... bara för att jag är en sån jävla grym dotter. Helt otroligt.
Idag kom jag hem, trött och bedrövlig, från skolan så upptäckte jag att mamma låg i sängen och snuvade. Direkt gick jag in till henne, tyckte synd om henne en liten stund och erbjöd mig att göra te. Så gjorde jag det. Sen tyckte jag att det såg tråkigt ut att läsa reklamblad (who does that?!) så jag letade upp en bok till henne (jag har fått MASSA Kitty-böcker av henne som hon ÄLSKADE när hon va liten, och så hittade jag en nyare Kitty som jag köpt själv senare, så hon hade inte läst den. Så nu gör hon de!! :D) Efter det gick jag till affären och köpte ingredienser till kycklingsoppa som jag tänkte göra till middag åt oss.

Vem vill köpa mig som dotter? Någon?
(Är i stort behov av cashmoney)

hahah, asså alltid!

Följande sker VARJE DAG. Varje dag. Haha!

Nadja och jag småpratar lite på msn...

*Blablabla* Och så helt plötsligt ba:
Någon av oss - "OMG jag har inte pluggat!"
Den andra - "OMG INTE JAG HELLER!!!"

Alltid jag och Nadja alltså. Sista sekunden. Panik. "OMG!!!". Alltid! Haha!

Nu ska jag plugga.... PUSSEY :)

choklad everywhereeeee

Dagens mat har gått i ett speciellt tema. Mitt allraste favorit tema. Choklad.

Frukost - Cocopops med mjölk :)
Lunch - Chokladpudding
Mellanmål - Varm choklad med marschmallows
Nu - Marabou sensation - caramelized almonds & seasalt = världens bästa chokladkaka!

Hur ska det då med middagen? Känner mig nästan tvunget att fullfölja mönstret ju..
Kanske blir tvunget att ställa mig och baka min världsberömda kladdis?
Vore inte helt fel... ;)

har på mig mitt happiface (+ fula kläder?)

Nuuuuuu känner jag mig duktig! Idag gjorde matteprovet som jag skjutit upp ett tag nu. Det blev bara VG på det, men fan jag har ju fått MVG på alla andra matte b prov! Dessutom satsade jag bara på VG, eftersom jag ärligt talat hatade det kapitlet :P

Dessutom blev jag precis klar med en religionsanalys om nordisk mytologi. Uppgiften var faktiskt ganska kul och tog inte alls långt tid att göra. Den blev skitbra iallafall, och kan känner att jag har ett MVG till på g! Dessutom blev KuHi-provet som jag trodde var på torsdag på fredag! Tjiiio, en dag extra, de gör fan mycket! Och imorn är det DHW och Cougar town, så då träffar jag Bupp!! Ah och allmänt känns livet väldigt bra just nu!


Nöjd o gla' kexchokla' !! Gammal bild på mig när jag och Salem tog på oss mammas äldsta och fulaste kläder. Fatta att hon haft detta på sig?! UTOMHUS?! HAHA!

Pusspårumpen :*

untz untzzz! ♥

Igår köpte jag en ny jacka, and i love iiiiit! :D 
Även skorna på bilden köpte jag igår, men jag är inte helt säker på om jag ska behålla?

(Jättedålig bild, jag vet) (Prickarna som ser ut att sitta på jackan är bara fingeravtryck på spegeln) (Ignorera hur stökigt det är i rummet) (Snygga ben?!?!?!?! heheh)


Jag va glaaaaaad! (Min näsa va FUUUCKED, så mobbas inte för clownnäsan!!)

Idag är det farsdagmiddag på agendan. Ska försöka plugga lite matematik också!
Pussey ♥

shobreee

Skickade precis in samhällsuppsatsen som skulle in för två veckor sen. Känns lagom kul att skicka in den så försenad, och lika kul att behöva jobba med den på en fredag. Nu har jag iallafall ingen sådär jättetung uppgift, men ändå är jag sjukt stressad? Kanske har vant mig vid stressen? Dessutom jag har fetaste ångesten för att jag inte pluggar, men grejen är att jag inte har något att plugga just nu? Galet. Ska nog ta en låååång sjönhetssömn nu, behövs nu när jag ser så förjävlig ut. Hehehe, skämt åsido.
Men ah, jag har sovit kanske 4-5 timmar per natt hela veckan?

Imorn ska jag till stan och shoppa (hör&häpna, det händer fan inte ofta nu för tiden..). Jacka och skor står högt på listan, och även en farsdagspresent! Ska eventuellt köpa biobiljetter också, om Fredde kan hålla med mig om att 21-bio är mycket roligare än
18-bio nångång!! Ju senare desto bättre! :D  Ahja, ska zzZzzZzZleepa nu. Pussey <3

mysigt vinterväder

Finns det något mysigare än att sitta inne och dricka varmchoklad medans snön faller utanför fönstret? Skulle inte tro de va. Sånahär dagar uppskattar jag Sverige lite.


Bilden är bara för att jag älskar nicole så himla mycke! <3

Ikväll ska jag förmodligen till Salami och se på DHW och CT. Love it.
Jag kunde inte sluta skratta idag på lunchen förresten. Började tänka på låg/mellanstadiet då Salems mat ALLTID hamnade i hennes knä. Och inte lite spill hit och dit, utan flera gånger i veckan välte hon ner hela tallriken i knät när hon skulle sätta sig vid matbordet. Och jag överdriver inte, haha! Babybästow är galen! <3
Kunde inte låta bli att skriva ett sms till henne för att påminna henne om det. Heheh (6)

Förresten så är dagens knark MSTRKRFT – Heartbreaker - Feat. John Legend (<-- klick)! Förälskade mig i den igår. Jag va tvungen att lyssna på den flera gånger innan jag kunde uppskatta den, men nu är den jättebra!! Lärde mig den på piano igår också! Inte världens svåraste, men den är bra och rolig att spela :D

Nu ska jag väl... *host* plugga *host*.. Hm, vi får se. Puss iallafall :*

projektarbete

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ taggad på projektarbetet i 3an!!! Jag har en idé, och det kommer bli det bästa projektarbetet som någonsin har gjorts. Ever. Däremot kommer det krävas vääääldigt mycket från mig. Fysisk och psykisk styrka, och låååånga förberedelser. Men när jag har klarat det... omg. Jag kommer berätta om det för varje person jag träffar, och skryta utav bara fan! Hehe.

Jag tänker inte skriva vad det är jag ska göra, men jag kan säga detta:

1. Jag kommer behöva ta tag i mitt liv och skaffa gymkort.
2. Det kommer ta jättelångt tid för mig att förbereda mig för själva "grejen"
3. Själva "grejen" är inte i Sverige
4. Jag måste skaffa jobb så jag har råd (men jag kan nog få lite sponsrat också)
5. Det är ganska galet, men det kommer bli GRYMT.


Bild som inte hör till saken. Jag på ett tak i Tullinge i våras! ;)

partaj

Igår var jag, Nadja och Jenny som sagt på en liten fest, men innan hade vi tjejmiddag då vi åt tacos (och pannacotta till efterrätt!!!) och fixade oss inför kvällens aktiviteter! Sen drog vi till Nadja för att hämta lite saker som hon glömt, och sen begav vi oss till Norrviken till festen hos Nadjas vän Allis. Själva festen var egentligen inte så jätterolig... men Nadja och Jenny gjorde min kväll så jag hade gaaalet kul ändå!! Jag kände typ iiiingen som va där (förutom Jenny, Nadja och Jacke, + Guan som va där en liten stund)


Jenny va vampyr och Nadja va häxa! (..och jag va djävul) :P


Jag och Jenny i köket och Nadja på dansgolvet!
Vi va ganska ensamma om att dansa för det mesta, haha! Men ääh, vad gör de? xD

Ahja, PUSS <3

så jävla värt.

Dom senaste dagarna har varit fullt öööös. I torsdags på dagen var jag på banken och satte (motvilligt) in alla mina sparpengar inför tågluffen på ett konto. Sen kommer en summa dras från mitt studiebidrag varje månad. Herregud vad fattigt jag lever, haha. Värt. Sen drog jag till Julle och såg en film samt åt masssssa chokladpudding! :D
Efter jag dragit därifrån och satt och väntade på att maten skulle bli klar så skrev Nadja till mig; "Vill du sova över hos Jenny med oss ikväll? :D". Jag hade världens huvudverk, men jag tog några tabletter och åt lite, sen drog jag till Jenny. Vi såg på True Blood, och sen bestämde vi oss för att gå på promenad. Först gick vi runt lite i Märsta, och sen började vi gå upp mot Arlanda. Och så blev det så att vi gick heeeeeela vägen till Arlanda. GALET. De tog 1½ timme... Men de va jättekul! :) Sen tog vi bussen tillbaka, såg på sex and the city och sen gick vi och la oss. Roligaste va när vi låg i mörkret och precis skulle försöka somna. Jenny ba "Josse.... gillar du ägg?", hahahaha jag bröt ihop xD


Alla tre ute i kyyyylan :)


Nadja goes nude xD


Jag o Jenny :) (bilden ser EXAKT ut som en bild från en middag vi hade förut) xD

När vi vaknade gjorde jag och åt omelett för första gången i mitt liv. När jag ätit klart ringde mamma och sa att jag va tvungen att komma hem för att sitta barnvakt åt Nicole och Colin en stund. Så jag drog hem till dom och satt barnvakt och gjorde amerikanska pannkakor som lunch till barnen. Sen kom Anders hem, så jag gick hem.


Sötaste :D

Typ direkt när jag kommit hem så började jag chatta men Jenny om pumpor och sånt, och sen ba "Vill du följa med mig och mamma och handla? Va vid bussen om 5 minuter". Så de var jag, och vi åkte till maxi där dom inte hade pumpor! Sen hämtade vi upp Nadja, tog en mat-paus och begav oss till coop. Där hade dom pumpa, så vi började rensa och rita och skära och vad man nu gör. Pumpan (Mario) blev awesome!


Här är han!! MARIOOOO!

När klockan närmade sig 20 så gick jag hem till Salem, och sen gick vi på en promenad till coop och tillbaka (fml, jag va fortfarande skiiiittrött från promenaden till Arlanda. Men Salem ville ha något gott, och ica hade stängt. Vad gör man inte för sin bästow?).
Sen gick vi hem till mig och såg på Atlantis. Myyys.

De va min torsdag och fredag.
Idag ska jag sola, sen drar jag till Jenny och äter halloween-tacos-middag med brudarna (+ eventuell kille), sen drar vi till Sollentuna på FEKKKEEEEEEEEE. Hahahah, omg. Hahahha.. Näe. Fest. Aldrig fekke xD

PUSSPÅRUMPAN

"nämen?! är DU här?!"

Imorse när jag va helt nyvaken skrev Nadja till mig på msn och undrade ifall jag ville hänga med till biblan och plugga. En halvtimme senare begav jag mig mot stationen (effektivitet?!), och mötte sen Jenny och Nadja på biblioteket i Sollentuna. Där satt vi ett tag och höll på med lite skolarbete, och sen drog vi in till stan. Vi stötte på Nadjas haff en snabbis på TC, och sen drog vi till Waynes. Nadja skulle träffa en kompis o fika med honom, men hon ville inte vara ensam med honom, så vi "råkade stöta på varandra" när hon kom tillbaka med honom på Waynes. Hahahaha de va sååå kul!
Måste ju sett jävligt löjligt ut för de som satt där innan hon gick iväg för att möta honom?

Nadja - NÄMEN HEEEEEEEJ är NIIII HÄÄÄR?! :O
Jag & Jenny - Yeah, heeej, kom o sitt med oss!
Nadja - Men shit, vad gör ni hääääär? Ändå från GNEEESTA?!

HAHAHA, Gnesta?! Ah och så utbrast hon "Tanterna är inte här längre!!" till oss.
Jenny ba "........Aha, va du här innan eller?" F.A.I.L.
Men jag tror han gick på det iallafall! Haha!


Nadja bad mig ta en bild på henne och hennes friend (Mitchel hette han tror jag?)

Kom hem för ett tag sen och har nyss ätit varma mackor. Det var min dag.
Btw, TAGGA TILLS PÅ LÖRDAG!!! :D

lifeatmetg <3

Läste lite gammalt från min tidigare blogg (som jag hade tillsammans med Elida). I något inlägg försökte jag vara lite rolig o skrev "Ikväll ska jag äta nyrakade brownies och baka benen" HAHAHA, jag fick mig själv att skratta iallafall xD
Men ah, åååh asså, lifeatmetg-tiderna va bäst. Saknar det! <3


Saknar till och med håret från den tiden. SER NI hur långt det var eller?! Dedär va väl strax innan jag bestämde mig för att kapa av hela skiten. Shit vad jag ångrar det. Fast jag förstår ändå varför jag gjorde det. Hände saker som gjorde att jag behövde en fet förändring. (Lekte hippie på bilden, javet - inte vacket men what ever?)

Men ärligt, så mycket har förändrats sens dess! Två av de viktigaste personerna under lifeatmetg-tiden är nowhere to be found nu. Av två helt olika anledningar.

Man aja, nyss så såg jag filmen Karate Kid. WOW! Så himla bra! Jag skrattade, jag grät, och när filmen tog slut mådde jag braaaaaaa! Älskar såna filmer! Nu vill jag sätta mig på första bästa plan till Kina, och kicka aaaaaaass!

Nu ska jag iväg och träffa en person eftersom det är tisdag. Ledtråd:


PUSS <3

RSS 2.0