SÅ JÄVLA BRA!

Jag har legat och läst i 4 timmar eller så (för tydligen tycker barro och pandi att det finns någonting intressantere i uppsala än mig?!) i sträck!! Nu är jag blurrig i huvudet o lite yr och så. Det är inte skönt att ligga stilla inomhus hela dagen! Men fyfan va värt!!!!!! Så jävla grym bok. Älskar slutet! Read it.



Jag läste den på engelska. Känns bäst så. Då är det ju ordagrant så som det ska vara enligt författaren från början. Sånt tänker jag på medans jag läser, haha, "Oh wow, jag läser dom exakta orden som Sophie Kinsella faktiskt skrev!!!". Nörd jag vet. Puss <3

dagen

Tänkte snabbt gå igenom min dag, hoho.

Vaknar, duschar o fixar mig. Kl 4 kommer Salem över, o säger att vi ska åka till "ett ställe" (jag fick inte veta vart vi skulle?). Vi hoppade iallafall av i Solna, och börjar gå. Efter lite hjälp av lokelbefolkningen hittade vi rätt. Baby tog mitt till ett café där allt är gluten/laktosfritt (vilket passar oss två utmärkt, jag = gluten, salem = laktos, haha!). Vi satt där ett bra tag och fikade o lyssnade på den grymma musiken som spelades (och jag spanade även in killen som jobbade där, såå söt! Han hade dialekt o nynnade med i den braiga musiken = LIKE!). Efter ett tag va det dags för honom att stänga, och vi gick fram till kassan för att betala, men hoppsanhejsan så sa han att vi inte behövde betala. HAN BJÖD PÅ FIKAN. "Herregud vilken man!!!" tänker jag, och bestämer mig genast för att återvända så snart som möjligt för att skapa lite bekantskap och möjligen snacka lite jobbmöjligheter (vore ju inte så illa att jobba på ett jättelungt, mysigt, glutenfritt café (där jag tål allt!!!) med en skitsöt kille som är generös och har bra musiksmak!?!??!?!)

Hur som hellst. Efter det åkte vi in till stan. Jag köpte en adidas väska som kan vara bra att ha till datan när skolan börjar. Sen drog vi till söder o gick runt i en apple butik o klämmde på alla datorer och en akademi bokhandel butik. Sen köpte vi barnchampagne på coop och drog oss hemmåt. Väl hemma kollade vi på en dokumentär om Cortney Love på MVT (faktiskt jävligt intressant. O fan vilken ball brud. Om man bortser från drogerna. Hon dejtade (o va förlovad med?!) Edward Norton?!?!??!?!! Who knew?!). Sen såg vi på filmen "The Stepfather". Det var en sån där film som man sitter och skriker på, för man blir så sur på alla korkade människor som inte fattar att mördaren är en mördare. Men bra va den!


Gammal miff-bild på mig och baby. Thats how we roll.


Ahmen de var väl allt för mig. Puss <3

FÖDELSEDAAAG!

Imorn fyller jag 17 bast. Ska bli riktigt gött med cheesecake (Jag har typ tröttnat på vanlig tårta? För många nära och kära som fyller år strax innan mig!!!). Förra året vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum med en stor tårtbit i handen, sjungandes på blinka lilla stjärna (Jag ville vara lite orginell, så jag tvingade henne att sjunga den istället för den gamla vanliga födelsedags-sången, haha!). Imorn får vi väl se hur det går till, men mina förhoppningar är att hon bara låter mig sova tills jag vaknar, hehe.

Såhär lyder födelsedagsplanen;
Imorgon - Fika, inklusive mottagandet av presenter, med mamma-familj + farmor, sen hänga med Barronen och Pandi (caroline och anders) på kvällen!
Onsdag - Möjligen åka till Solna C på dagen för att köpa mina drömskor och middag med pappa-familj, inklusive mottagandet av meeeer presenter.
Torsdag - Förhoppningsvis sushibuffé med babygurl ♥, inköp av drömskor (om detta inte sker på onsdag) och träffa/fira med? vänner :)

Någon gång under dessa dagar ska jag även beställa hem en ny mobil.

SKITBRA.
CHEESECAKE.
PUSSHEJ. ♥

danmark

Jag var ju i Danmark typ nyss. Åkte i måndags och kom hem igen igår. Köpenhamn va freaking awesome! Pallar inte skriva mycket om det, men de kanske kommer bilder sen :)

Puss

RSS 2.0