före & efter



Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker iallafall att det är vilseledande att skriva "Mellanblond" på en hårfärgsförpakning som innehåller färg som gör håret emomörkt.

(?)

"glöm inte bort att du är värdelös, vääärdelööös"

Björn Rosenström – Värdelös
Påminner på tiden när man var 12-13 år, och satt och skreksjöng denna låt på tåget, 
ENDAST för att se hur många som böt tågvagn och hur många som bet ihop. 

Vilken liten snorunge man var back then!

competition

Det pågår en tävling mellan alla McDonalds restauranger i Sverige där de skickar ut 2 "hemliga" personer i månaden för att se hur bra & fräsch maten är, hur kall drickan är, hur trevliga personalen är, hur rent & fint det är i lokalen etc. I fredags när jag jobbade fick vi en misstänkt "domare". Jag var ute i matsalen då, och var extra trevlig och hjälpsam mot den här personen (tog bricka, önskade trevlig helg etc. etc.), och så fick jag nyss ett sms från min chef att vi fick det bästa betyget som man kan få av den här personen! Fasen vad grymt! Jag tänker ta åt mig en del av äran. NAJS!!

Förövrigt så var jag på Arlanda idag, och gick igenom deras McDonalds. Fy. Vad. Äckligt. Alltså jag blev typ sur på personalen. Jag ville nästan fixa det själv. Usch.

POLEDANCE BOKAT!

Den 10e februari ska jag, Nadja och Jenny prova på en timmes poledanceing!! Haha :D


"Work it, girlfriend, work it!" - HAHA!

i love tickets

I tisdags var jag i Romme med större delen av min skola. Det var skitkul. Jag testade snowboard, men det gick inge bra, så jag böt till skidor sen. Nog om det nu.

Igår satt jag och chattade lite, och såg en bild på en minigris helt på random, så jag blev flipp och skrev att jag såg en minigris och hur söt den var osv (haha). Sen skulle jag ut och fika med Salem. När vi kommer fram är fiket stängt. Kul. Så vi gick in på Willys för att vänta på bussen, och där i en såndär tuggummiautomat ser jag det. Minigrisar. Jag flippade och köpte en utan att tveka. Den är hur söt som helst och pryder nu min mobil, haha! Galen tillfällighet!



Jag och Salem drog iallafall till ett annat café, och väl där berättade hon att hon hade köpt en biljett till Foo Fighters på Stadion i juni. Jag åkte hem direkt och köpte en egen. Jag har varit så sjukt taggad på konsert sens jag var på Coldplay för 1½ år sedan, och Foo Fighters är ett av mina favoritband!! Den 22 juni äger det rum och jag går med Salem och hennes klasskompis Nina. S Å  S J U K T  T A G G A D!

Snart bokas också tågluffbiljetterna! UNTZ UNTZ!

Liver rullar på, och 2011 kommer att bli bäst.
Over and out.

vill du ha pengar? "nej tack"

Imorse ringde Markus från mitt jobb och frågade om jag hade lust att jobba mellan 12 och 15 idag. "Nej, tyvärr kan jag inte det. Jag måste plugga idag" svarade jag. Moget beslut kan tyckas, då jag har ett nationellt prov i veckan. Skitbra av mig. Om jag nu hade pluggat. Men nej, istället för att tjäna lite pengar (blir extra ledsen när jag tänker på att det är söndag = hejsan OB) så har jag suttit hemma och ätit. Bra Josefine. Brrraa!

Hur gör djur!?

Idag när jag kom hem hade mamma gjort en pannkakastårta. Så jädra gulligt!

När jag skulle ta en bit så gick det inge bra, och min bit höll på att bli förstörd:
Jag - Ojdå, vad händer nu?..
Madris - Hur gör djur!?

Jag trodde jag skulle DÖ! Kunde inte sluta skratta.
Min mor är så jäkla underlig!! Gotta love it!

så jävla sjukt

M - så du hänger mycket på "www.findyourrussiansexfriend.com"?
J - inte lika mycket som på www.hotmidgetgrandmother.com
M - den är iofs oxå nice, jag gillar iofs www.sexycatinthehousebesidemyhouse.com mer
J - fast då föredrar jag www.twogirlsonecow.com

Lycky Number Slevin

OKEJ, OKEJ, OKEJ, OKEJ. Så jag snackar med en kille. Vi utbyter favoritfilmer. Han föreslår "Lycky Number Slevin". Jag har aldrig hört talas om den förut, men han verkar ha schyst smak, så jag laddar ner den. Idag såg jag den. O-M-G. Denna film har likt en raket swishat förbi alla andra av mina favoritfilmer och lagt sig på en stadig första plats.

Älskar den här typen av filmer!



Jag rekommenderar den varmt.
Men andra ord; Om ni inte ser den kommer jag flippa.

Samwise Gamgee..

.. är den bästa, underbaraste, sötaste, gulligaste, modigaste och mest lojala person som jag någonsin sett. Oavsett man man snackar verklighet, film, text etc. Sam slår alla rekord. Åååååh vad jag tycker om honom! Han är min favorit karaktär av alla karaktärer i alla filmer jag sett. LOVE! Jag förstår inte att jag inte såg alla LOTR-filmer för 100 år sedan, men det är ingenting som kan hjälpas nu direkt. Nu har jag iallafall sett dem, och det är de som räknas! Jag älskar dom!



När han hoppade i vattnet för att följa med Frodo, fast han inte kunde simma eller någonting, då rann tårarna. En vän som är så lojal som Sam är mot Frodo går nog inte att hitta någonstans. Jag börjar nästan tvivla på mänskligheten när jag ser Sam. Det finns nog ingen människa som är tillräckligt god för att vara som honom. Åhhh!
Hahah, okej nu känner jag att jag kanske nästan överdriver. Men sjukt fin är han!!

Helt otroligt. Men nu får det vara nog om det! Godnatt :*

jag ska aldrig virka

Igår hände något ganska intressant. Jag höll på att fixa min nya klocka men hjälp av en virknål, så slant den och VIPS så satt virknålen berghårt i vänster pekfinger. Och gick inte att få loss (i och med kroken). Jag fick panik och ringde Carro (hon är min in-case-of-an-emergency-person) och grät och skrek "VAD SKA JAG GÖRAA?", men insåg själv att sjukhus skulle de bli. Därför ringde jag pappa. Jag kunde knappt prata, utan snyftade mest, men så fort jag fick ur mig det jag skulle säga så sa han "jag kommer på en gång!!" och efter ca 10 minuter var han här. Han hade, i all hast, raffat åt sig en avbitartång som han knipsade loss större delen av virknålen med. Sen bar det av mot Lövet. Det tog inte så långt tid innan jag fick hjälp, och jag fick världens bästa sjuksköterska! Jag fick bedövning, och sen började läkaren slita och dra i nålen, men det gjorde på TOK för ont, så jag fick mer bedövning. Allt som allt fick jag bedövning 5 gånger. Och ändå gjorde det så satans sjukt jävla skitont. På grund av all bedövning svällde mitt finger upp och blev stort som en jävla hamster. Efter 5-6 dragkamper mot nålen så fick läkaren äntligen ut den. Sen bjöd pappa mig på middag :)

Hade de varit en vanlig nål hade jag nog fått ut den själv här hemma. Men tänk er den där jävla kroken. Helt galet äckligt. Den satt som svärdet i stenen. Nu kommer lite fräscha bilder, så jag får väl varna känsliga tittare/läsare? :)


Innan pappa kom och kapade av den..


Avknipsad och på väg till sjukhuset


Nastyyyyyyyyyyy :O


Här var den halvvägs ute nästan


Hahahaha, så jäkla fetto efteråt!

Ah, kul med massa äckliga finger-bilder, men ni får stå ut :)
Kisseeeees

note to self

I år "måste" jag..

..gå på fotbollsmatch 
..gå på ishockeymatch 
..hoppa bungeejump 
..åka snowboard 
..sova under bar himmel 
..åka mycket tåg (höhö)
..sjunga för någon (jag sjunger endast när jag är ensam, jävla fegis)
..färga håret någorlunda blont 
..ge någon en present, bara för att 
..köpa lila converse 
..äta franska macaroons 
..prata med dialekt en hel dag 
..hamna i slagsmål 
..skicka ett jättefint brev (sån där gammaldags)
..göra någonting olagligt 

Sådär, nu har jag lite att leva upp till och sysselsätta mig med i år. 
I look forward to it!
Första saken blir nog snowboard (med skolan i slutet av denna månad, wiiie!)

PS.
Facebook är bäst. DS.

G A L E N L Ö R D A G

Halloj världen.
Nu tänker jag skriva om gårdagen. Lördagen den 8/1-11.

Började med att jag gick upp typ 9, bara för jag skulle jobba. På jobbet hade jag den galnaste arbetsdagen hittills. Två gånger kom de en kille och beställde 10 cheese, annars var det hyfsat lugnt. Tills det kom in ett helt jävla lagsports-lag från Finland och ba "Hej. 18 big mac menyer tack". FML. När det var över kom de fram en kille (som såg ganska bra ut dessutom) och ville ha en jädra glass med topping. Jag har aldrig gjort en förut, men jag tänkte att nån gång måste ju vara den första! Det. gick. illa. Asså det var chokladsås överallt. Jag överdriver inte. Det va everywhere! Jag fick panik och började ursäkta mig och ba "Oj, det rinner lite här. Nä okej de rinner mycket, oh herregud, förlåt, omg, chokladsås överallt, shit asså, förlåt, jag ber om ursäkt, vänta lite, omg" etc. Sen fick jag springa och tvätta bort all chokladsås från händerna och diverse andra ställen, medans Emelie gjorde glassen. Hahah, så pinsamt men asså fyfan va roligt de va xD 

När jag slutade tog jag tåget, och jag är 90% säker på att de var Robert Wells som satt i min vagn! Sen drog jag direkt till Anders för att se på Sagan om ringen-trilogin, och på bussen dit satt självaste Gratman (love Gratman!!). När jag kom fram så gjorde vi pizza och satte sen igång vårat feta maraton! Så v a c k r a filmer! WOW. Jag vill ha! Typ hela filmerna satt jag och upprepade "Oh va fin!! Jag vill ha..", om allt möhjligt; hus, tiaror, Orlando Bloom, vapen, aaaallt!

När vi var i mitten/slutet av andra filmen fick jag ett telefonsamtal, och va tvungen att springa ut på fyllejakt genom halva Märsta. Jag hade snö överallt, jag blev sjukt pissed of, jag mötte en unicorn,  jag garvade åt en bula (asså hahahaha!), jag hade panik. Det var g a l e t. Sen drog jag och Unicorn hem till Anders och såg klart filmen. Sen fick vi skjuts hem till mig klockan 2 och zZzov. 

Alltså ärligt en hel flippad kväll. Inte alls så som jag förväntade mig att den skulle bli.
Nu ska jag plugga massamassa, pussies

jag är sugen på sushi

Igår va så jävla chill! Jag jobbade mellan 11.00 och 14.00, och precis när jag skulle dra så såg jag Anders komma in på Donken. För att ge mig skjuts hem. I sin nya, sjukt fräscha bil. Awesome! När jag kom hem blev jag serverad massa mat, och var sen barnvakt i typ 2 timmar. Då kom Anders och hämtade mig och barnen så åkte vi hem till dom. Där fick jag mer mat. Najs. Efter det så spelade vi tetris på ps3 (måste bara tillägga att tetris är världens bästa spel ever, och melodin är så jävla klockren!!), sen såg vi på en film. Filmen va sjukt bra med tanke på att den handlade om animerade ugglor. Det låter värre än det är, hahah! Sen knuffade dom ner mig från balkongen och jag fick gå barfota hem. (Okejdå, det kanske dom inte gjorde. Jag fick skjuts. Same same).

Idag har jag bara gjort american pancakes och chillat. Ska försöka plugga lite snart.. Har inte pluggat på en evighet känns det som, så jävla skönt. Nu är de inte långt innan skolan börjar. Fan oxå. Jag vet redan 3 skolsaker som ska göras inom en jävla snar framtid. Aja. 

Imorgon ska jag förmodligen (förhoppningsvisbowla! Så jävla kul!! De va ganska exakt ett år sen jag gjorde det senast! Sen på lördag ska jag jobba, och direkt efter jobbet så drar jag hem till Pandi, för vi ska se... * trumvirvel* hela sagan om ringen-trilogin?! Hahah, sån jävla nördvarning på den, men det är fan dags att se dom nu :P

Orelevant tanke:
Folk som inte kan använda sig av kommatacken är så jävla störiga!!! Typ "hej josefine jag hörde att du har fått en ny pennvässare shit va kul grattis! vad gör du föresten vässar pennor som vanligt eller?"
Asså förstår vi vad jobbigt det är? Såhär ska det se ut; "hej josefine, jag hörde att du har fått en ny pennvässare, shit va kul, grattis! vad gör du föresten, vässar pennor som vanligt eller?" typ. Ni fattar. Så. Freaking. Störigt. 

Aya, kul liv. Nu ska jag gå och göra nytta.

nyåret


Den sista dagen av 2010 påbörjades med en ansiktsmask och en lång dusch! (Snygg bild...) Kvinnan på tavlan i bakgrunden är min största rädsla. Jag tycker hon är SKITÄCKLIG!!


Drack lyxig varm choklad (för jag kunde inte äta, eftersom jag sparade mig inför middagen haha)


Jag drog in till stan och åt middag på Pizzahut med dehär brudarna! :D 


Jag åt revbensspjäll... Revbenspjäll är mitt liv! Fööööööööör gott! <3 


Efterrätten <3 


Åkte sen till Caroline och Anders. Det började med en Xider med hallon och melon smak - YUMMIE?! (Köpte den i Danmark i somras, haha! Det har varit hos pappa i flera månader) :P

Och sen har jag inga fler bilder. Men det var en mycket trevlig kväll!!

Igår så städade jag rummet och var med Salemo och chillade, såg på film och pratade. Dessutom smakade jag eritriansk mat och kaffe för första gången. HALLÅ!? Jag har känt henne i 10000 år, hon äter de 24/7 och jag har inte smakat förns nu? Fett gott iaf!!! :D
Jag kan inte föreställa mig ett bättre avslut på 2010 eller en bättre början av 2011!

Idag väntar SHOPPING! Asså jag har allvarlig talat inte handlat något till mig själv på nästan ett halvår. På riktigt. (Om man bortser från en topp + min nyårsklänning).
HUR GALET?! Det är faktiskt inte rätt.

Aja, puss&kram skumbanan! :*

RSS 2.0