//

Jag har helt och hållet missat att uppdatera under helgen, men vad spelar det för roll? Ingen läser min blogg ännu :) ! Midsommar var härligt, och spenderades med Carro och hennes ungar Nicole och Colin i Sigtuna. Sen åkte vi hem och åt grillat och såg "Alvin och gänget 2". Självklart kopplade jag på "bäbis-rösten" och började  skrika åt hur otroooooooooligt söta de små ekorrarna var! :$

I söndags stekte jag på en äng några timmar, och fick (kors i taket?) lite färg!

Idag har jag jobbat. Nu sitter jag hemma och vill inget hellre än att dra ut på en uppfriskande joggingrunda, men jag har ingen som ställer upp som sällskap, så jag skiter i det.


random klotter typ

gnattgnatt <3

midsommar

Nu ska jag till min systeryster Carrobarro och fira midsommar.
Den söta blommiga klänningen från London är på o nu vankas det bbq (hoppas jag...)
Kommer förhoppningsvis lite bilder sen :*

Hare ;)

typ ny blogg jö

Inte den bästa dagen att starta en blogg på, eftersom jag är lite nere, men jag känner bara för att skriva av mig lite. Jag saknar att skriva blogg, även om det bara har gått ca 2 veckor sen den förra lades ner.

Idag har jag jobbat. 08.00 - 15.30 på dagiset jag har sommarjobb på. När jag kom hem var jag så trött att jag direkt slängde mig på sängen o vilade, och när jag sen skulle gå upp igen var jag helt yr! Just nu är jag som i ett annat tillstånd än jag är van vid, eftersom jag oftast är pigg och glad. Nu är jag motsattsen; känner mig trött, yr och utesluten från allt och alla som betyder något. Jag känner mig som en grönsak. Fyfan, inte kul såna här dagar alltså. Och ingen har jag som kan göra mig på bättre humör, eftersom min söta lilla Buppis är i Götet, och well.. ingen verkar bry sig helt enkelt.

Sommarlov känns inte hellet så jävla underbart längre, med tanke på att när skolan börjar igen så befinner sig Elida i Panama och Sofia i USA. Vill typ ha skola, och mer tid med dem.

Men jag längtar iallafall tills midssommar! Då ska jag ha klänning och converse. Ser man bra ut så mår man bra (eller ja, bättre iallafall), håller ni inte med? Till skillnad från just nu, där jag sitter vid datan med ryggen böjd som en ostbåge och klädd i en fet fotbolls t-shirt. Mina bleka, bara ben gör mig deprimerad, tss! Hej brun utan sol imorgon alltså. Nämen nu orkar jag inte skriva värsta texten. Sovgott typ ♥

RSS 2.0